Samtalsbrus med Apples nya Iphone 8

2017-09-27 08:12  
Apple bekräftar samtalsbrus med Iphone 8. Foto: TT

TEKNIKSVEPET. Samtalsbrus med Iphone 8, fler tecken på Twitter och rappare tror att jorden är platt. Här är morgonens tekniknyheter.

Har du införskaffat dig en Iphone 8 och upplever brus under telefonsamtal? Du är inte ensam. Apple bekräftar att problemet förekommer i vissa telefoner. Det är ännu oklart var som orsakar bruset, men Apple jobbar på att lösa problemet, skriver The Verge.

Att klämma in sina tankar på 140 tecken är svårt skriver Twitters Aliza Rosen i ett blogginlägg. Twitter ska nu prova att utöka antalet tecken för enskilda tweets. Istället för 140 tecken ska man nu kunna använda sig av 280 tecken.

Är jorden rund eller platt? Rapparen B.o.B tror att den är platt och ska nu försöka övertyga mänskligheten om detta. Det enda han kräver för att bevisa detta är 200 000 dollar, skriver BGR.

 

Prenumerera på Ny Tekniks kostnadsfria nyhetsbrev!

Gilla Ny Teknik på Facebook!

Viktor Krylmark

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Debatt

Läs mer