Samsungs första officiella Galaxy S9-videor visar nya funktioner

2018-02-15 08:40  
Skärmdump från en av videorna som visar nya funktioner i Samsung Galaxy S9. Foto: Samsung

TEKNIKSVEPET. Samsung flexar kommande telefonen Galaxy S9, en kryptobörs stäms och Facebook väntas lansera smarta högtalare senare i år.

Det är mindre än två veckor kvar till lanseringen av Samsungs nya flaggskeppstelefon Galaxy S9. Och nu har teknikjätten vaknat. Med tre korta videor har företaget börjat hinta om vad som kan vara på gång. Videorna listar inte nya funktioner, men om man letar i klippen så upptäcks möjliga funktioner. Den första videon, en actionvideo, avslutar med en slowmotion-effekt. Den andra hintar om att kameran fungerar väldigt bra även vid dåligt ljus genom att fotografera ett rådjur i skogen. Den tredje avslutar med en 3d-emoji. Du ser alla tre här nedan.

Samsung kommer att presentera telefonen under MWC den 25 februari.

Coincheck stäms, skriver AFP. Coinchck är en kryptovalutabörs, som påstås ha stoppat uttag efter att hackare kommit över digital valuta för mer än 500 miljoner dollar. Sju personer står bakom stämningen, samtidigt hävdar japanska myndigheter att Coincheck har för dålig säkerhet.

Smarta högtalare, Amazon Echo, Apples Homepod och Google Home, det har blivit en stor grej. Nu kommer rapporter om att även Facebook hoppar på tåget. I juli väntas högtalarna som går under kodnamnen "Fiona" och "Aloha" att släppas, skriver Digitimes.

 

Prenumerera på Ny Tekniks kostnadsfria nyhetsbrev!

Gilla Ny Teknik på Facebook!

Viktor Krylmark

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Dagens viktigaste nyheter

Debatt