Rykte: Ny 16-tums Macbook Pro kommer tidigast 2020

2019-04-09 09:17  

Tidigare rykten har pekat på att nya modeller av Macbook Pro skulle lanseras senare i år. Nu verkar det som att lanseringen kan dröja åtminstone ett år till.

Uppdatering: The Verge har korrigerat sin artikel och uppger att analytikern Min-Chi Kuo pratade om en ny, separat mini-led modell med väntad lansering 2021, inte den väntade uppdateringen av Macbook Pro.

De senaste helt omgjorda Macbook Pro-modellerna som finns på marknaden är knapp tre år gamla, men Apple har fått utstå en del kritik för dessa. Många har påpekat brister i tangentbordens utformning och problem med skärmkablar som slutat funka.

Enligt analytikern Min-Chi Kuo är Apple i full färd med att ta fram nya modeller av Macbook Pro. Lanseringen väntades till senare i år, men nu verkar tidplanen ha förskjutits till åtminstone nästa år, berättar The Verge.

Den kommande 13-tumsmodellen väntas få upp till 32 gigabyte ram-minne. Den lite större modellen väntas få en mellan 16 och 16,5 tum stor skärm.

Läs mer: Nu tar mobilbetalningarna fart i Sverige

Även om de nya Macbook Pro-modellerna verkar dröja väntas åtminstone tidplanen för en ny 31,6-tums 6K-skärm med mini led-liknande bakljus-design fortfarande hålla. Lansering väntar i år.

Ania Obminska

Mer om: Apple Macbook Pro

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Debatt

Läs mer