Prylarna som ger ljus i tunneln

2017-02-10 17:02  

Snart behöver man inte stressa ut med hunden på helgerna av rädsla för att inte komma runt sjön innan mörkret faller. Sanna Percivall, Ny Tekniks egen solstråle, guidar dig till saker som kan lysa upp ditt liv.

1. Bunbun Ecolight är en energismart ficklampa som laddar de återuppladdningsbara batterierna med hjälp av gammal klassisk kinetisk energi.

Pris: 400 kronor. Mer info: www.japantrendshop.com.

2. Awair Glow Smart Outlet är både en nattlampa och en smart kontakt som kan hålla koll på din luftrenare, ac-anläggning Förra veckan hade Stockholm lika dålig luft som Peking.Awair Glow Smart Outlet är både en nattlampa och en smart kontakt som kan hålla koll på din luftrenare, ac-anläggning eller fläkt och starta allt sådant om den känner av att luftkvaliteten hemma sjunker. Den ger dig också statistik över temperatur, luftfuktighet, luftburna kemikalier och damm.

Pris: 1700 kronor. Mer info: www.getawair.com.

3. Näringskapslar, ledlampor, flytande glas som kan gå från klart till dimmat på sekunder och ett kolfilter som rensat bort oangenäma dofter gör att du i denna Grobo Indoor Garden kan odla den dyraste sallad du någonsin ätit.

Pris: 13 500 kronor. Mer info: https://grobo.io.

4. Eftersom det oftast är mörkt i Sverige så här års är det bra att synas.Reflexväst är ju väldigt klädsamt men varför inte komplettera den med sporrar? Dessa sporrar sätts enkelt fast på skons häl.Batteriet räcker 100 timmar.

Pris: 200 kronor. Mer info: www.4id.com.

5. Med tanke på vad som händer i världen kan det vara bra att fortsätta preppa. Denna led-lanterna drivs av salt och vatten. Fungerar upp till 80 timmar. Salt och vatten reagerar med syre och magnesium och skapar de positiva och negativa elektroder som krävs för att skapa elektricitet. Häll salt och vatten i lampan och lys upp din tillvaro.Pris: 500 kronor.

Mer info: www.japantrendshop.com.

Sanna Percivall

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Debatt

Läs mer