Nybryggt espresso <br/>på skidturen

2011-02-02 13:50  
GSI Mini Outdoor Espresso Maker.

Efter några timmar ute på fjället smakar en rykande kopp nybryggt espresso finemang.

Klassikern för rasten under skidturen är en termos med varm choklad.

Speciellt för kaffekonnässören.

För en sådan dricker bara absolut nybryggt kaffe.

Räddningen för den som egentligen inte gillar jolmig choklad är kaffebryggaren GSI Mini Outdoor Espresso Maker.

Den speciella friluftsbryggaren fylls med vatten och kaffe och ställs på campingköket. Efter en dryg minut har de svarta dropparna fyllt koppen. För att vara så lätt som möjligt är bryggaren, som kostar 130 kronor, gjord av aluminium.

Jan Melin

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Debatt

Läs mer