Nu intar "Baby Yoda" julhandeln

2019-12-16 07:24  
Nu är det dags för "Baby Yoda" att inta julhandeln. Foto: Disney/AP/TT

"Baby Yoda" har redan kraschat internet och nu väntas den galaktiska gullungen krossa julhandeln också – trots att leksakerna levereras en bra bit in på nästa år.

Ända sedan den lilla gröna figuren dök upp i tv-serien "The mandalorian" på Disney+ i november har många önskat sig en egen version av "The child" som den kallas i serien. Nu har de, föga förvånande, blivit bönhörda av leksaksindustrin, skriver Market Watch.

I torsdags presenterade Hasbro en samling figurer som går att förbeställa, bland dem ett gosedjur och små samlarfigurer, som om man beställer via Amazon levereras i slutet av maj. Samtidigt började bland andra Walmart ta emot förbeställningar för dem som i jul vill ge sina kära gåvan att sova lugnt i förvissning om att de inte kommer att gå tomhänta när "Baby Yoda" landar på butikshyllorna i sommar. Även Disney tar emot förbeställningar för leksaker som inte väntas dyka upp förrän i juni.

Funko och Mattel har också presenterat versioner av den utomjordiska bebisen som släpps nästa år och Lego väntas vara på gång med sina.

Läs mer: Storutvecklarens besked om populära serierna

För den som kan nöja sig med en tröja, mugg eller Iphonefodral finns det redan en rad produkter att välja på.

Enligt "The mandaorians" regissör Jon Favreau höll man igen på "Baby Yoda" när produkterna som hör till serien släpptes för att inte förstöra överraskningen för fansen när figuren dök upp.

Mer om: E-handel Amazon

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Debatt

Läs mer