Nu är Elon Musks eldkastare slutsålda

2018-02-01 08:41  
En bild på eldkastaren från The Boring Companys hemsida. Foto: The Boring Company

TEKNIKSVEPET. Musks eldkastare är slutsålda, Underleverantör till Apple tror inte på Iphone x-fiaskorapporter och så ska vi få fler träd på vår planet. Läs ett urval av morgonens tekniknyheter här.

Ingen lyssnade på Elon Musks uppmaning om att inte köpa hans eldkastare. Det tog inte många dagar – nu är Boring Companys eldkastare slutsålda, alla 20 000 exemplar. Det skriver Musk på Twitter.

I ett senare inlägg skriver Musk att alla eldkastare kommer att levereras tillsammans med en brandsläckare.

En känd Apple-analytiker hävdar att försäljningen av Iphone x går knackigt. Apple uppges också  planera att skrota telefonen till sommaren. Men nu säger den japanska komponentleverantören Murata att de inte tror på uppgifterna. Och styrker det genom att hävda att de inte sett någon minskning i orderantalet från Apple, skriver BGR.

Skogen försvinner. Enligt World Economic Forum cirka 15 miljarder träd om året. Hur ska vi hinna plantera nya träd i samma takt? De hävdar också att smarta drönare kan vara lösningen. De är effektivare än människan och skulle kunna plantera upp till 100.000 träd om dagen.

 

Prenumerera på Ny Tekniks kostnadsfria nyhetsbrev!

Gilla Ny Teknik på Facebook!

Viktor Krylmark

Mer om: Elon Musk Apple

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Debatt

Läs mer