Mario Kart Tour släpps som mobilspel till Android och Ios

2019-08-27 10:34  
Snart släpps Mario Kart till mobiltelefoner. Foto: Nintendo - Youtube

Älskvärda spelet Mario Kart kommer till Android och Ios. I den här formen går det under namet Mario Kart Tour, och släpps den 25 september.

Nintendos Mario Kart har bringat många lyckliga stunder runt om i världen. Först på den klassiska konsolen Super Nintendo, sen Nintendo 64, vidare till en rad konsoler.

Men håll i dig nu. Nu kommer Nintendo även att lansera gokart-spelet på Android och Ios (Iphone). När? Nintendo bekräftar att spelet släpps den 25 september i år, och går under namnet Mario Kart Tour.

Egentligen skulle Mario Kart Tour ha lanserats redan i slutet på mars i år. Men försenades eftersom spelet behövde finjusteras.

Läs mer: Analys: ”Playstation 5 låter väldigt dyr”

Om du använder Iphone eller Ipad kan du redan nu förhandsboka spelet i Appstore, Android-användare kan förhandsregistrera i Google Play.

Mario Kart Tour kommer precis som tidigare Nintendo-spel vara gratis att ladda ned. Däremot lär det finnas en del köp i app-alternativ.

Tillsammans med Nintendos tillkännagivande släppte man också en trailer. Den ser du i spelaren nedan.

Viktor Krylmark

Mer om: Nintendo Spel

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Debatt

Läs mer