Läckta bilder visar Samsungs vikbara telefoner

2021-06-28 12:45  
Samsung Galaxy Z Fold 3, med styluspenna. Foto: Evan Blass/Twitter

Det är uppenbart att Samsung fortfarande tror på den vikbara smarttelefonen. Under sommaren kommer företaget att lansera Galaxy Z Fold 3 och Galaxy Z Flip 3. Nu har högupplösta bilder av modellerna läckt ut på internet.

Galaxy Z Fold-serien är allt mer att betrakta som ersättaren till Galaxy Note. Det är extra tydligt i år eftersom de bilder som nu sprids visar en Z Fold 3 med en styluspenna som går under namnet ”Fold edition”.

Däremot är det oklart om pennan kommer att få plats i innandömet på en Z Fold 3, eller om den får finna sig i att placeras i ett externt fodral, som med Galaxy S21 Ultra.

Kameramodulen på Z Fold 3 ser något tunnare ut än tidigare, och förhoppningsvis blir hela enheten något mindre tjock i hopvikt läge. Andra rykten som omgärdar Z Fold 3: att den får någon form av ip-klassning, att den får stöd för trådlös laddning och att den, faktiskt, sägs bli billigare än de äldre modellerna.

Läs mer: Det här vet vi om Samsung Galaxy S22

Galaxy Z Flip 3 å sin sida ser ut att få en större extern skärm, en ny kameramodul och en tvåfärgad design.

Peter Ottsjö

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Debatt

Läs mer