Här är allt vi vet om lanseringen av Oneplus 11 Pro

2022-09-26 10:28  

Här samlar vi uppgifter, rykten och detaljer om Oneplus nästa toppmobil. Lanseringen sker troligen i början av 2023.

Oneplus kommande flaggskepp är fortfarande flera månader från att släppas, men en omfattande läcka verkar ha avslöjat det mesta om 11 Pro.  

Telefonen sägs bygga på Qualcomms kommande systemkrets Snapdragon 8 Gen 2 och har snabbladdning upp till 100 W, enligt läckaren Onleaks.  

Han är generellt träffsäker i sina läckor av kommande telefonmodeller, och har sedan tidigare publicerat en serie konceptbilder på hur Oneplus 11 Pro kan se ut. De är framtagna i samarbete med tekniksajten Smartprix

Läs mer: Test: Oneplus 10 Pro – “Snygg och vass – men är den värd priset?”

Foto: Smartprix/Onleaks

Alert slidern är tillbaka

Telefonen väntas få en amoled-skärm på 6,7 tum med QHD+-upplösning och en bilduppdateringsfrekvens på 120 Hz. Den kommer enligt uppgifterna att säljas med upp till 16 GB ram och upp till 256 GB lagring. 

Samarbetet med Hasselblad verkar bestå, och det blir i vanlig ordning en kameratrio med en 50 MP huvudkamera, en 48 MP vidvinkel och ett 32 MP objektiv med 2x zoom.  

En nygammal nyhet är att Oneplus, enligt den läckta designen, återinför en fysisk knapp för att växla över till ljudlöst läge. Det som på Oneplus-språk kallas för en alert slider. 

Oneplus 11 Pro kommer troligen att lanseras under första kvartalet 2023. 

Simon Campanello

Mer om: Oneplus

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Debatt

Läs mer