Han byggde en kopia av Elon Musks eldkastare

2018-02-13 16:18  
Här är eldkastaren som Elon Musks företag Boring Company byggt. Foto: Boring Company

Boring Companys eldkastare sålde slut snabbt. Då fick Jason Salerno en idé, nämligen att bygga en nästan exakt kopia.

Elon Musk var tydlig. Det är en jättedålig idé, köp den inte. Han pratade om en av sina produkter. Sen lanserades eldkastaren han pratade om och vips – så var den slutsåld, 20.000 exemplar.

Killen i videon nedan, Jason Salerno, ville också köpa en eldkastare från The Boring Company, men den hann ta slut. Då beslutade han sig för att bygga en nästan exakt kopia. Videon visar hur han gick till väga. Och visst blev det likt. Men innan du tittar på klippet vill vi skicka en uppmaning: gör inget dumt.

Varför började förresten Boring Company med eldkastare från första början? Historien verkar ha tagit sin början i december efter ett skämtsamt Twitter-inlägg från Elon Musk själv, där han skrev att företaget skulle börja sälja eldkastare. Det efter att Boring Company lyckades med att sälja 50 000 kepsar med företagets logga på.

”Det kanske inte passar in i vårt varumärke, men ungarna kommer att älska den”, skrev han.

Viktor Krylmark

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Debatt

Läs mer