Gratis stadsguider<br></br> från Lonely Planet

2010-04-20 08:45  
De här stadsguiderna för Iphone kan laddas hem gratis.

För att hjälpa resenärer som blivit strandsatta i främmande städer på grund av vulkanaskan skänker Lonely Planet bort stadsguider för Iphone. Stockholm är en av gratisguiderna.

Just nu turistar tusentals människor i europeiska städer högst ofrivilligt. De är strandsatta och kommer inte hem på grund av askmolnen från den isländska vulkanen.

För att hjälpa dem på traven att hitta rätt i de främmande städerna och skaffa information om exempelvis sevärdheter skänker Lonely Planet bort stadsguider som kan laddas in i Iphone helt gratis. Det gäller de 13 europeiska städerna Amsterdam, Barcelona, Berlin, Budapest, Istanbul, Köpenhamn, London, Moskva, Munchen, Paris, Rom, Stockholm och Wien.

Som för alla anda program till Iphone laddasgratisguidernaner från App Store som nås via programmet Itunes.

- Resenärer som fastnat på obekanta platser behöver tillgång till praktisk information och förslag om vad som finns att göra, säger Tom Hall som är redaktör för Lonely Planets reseguider i ett pressmeddelande.

Men det gäller att snabba på. Gratiserbjudandet gäller bara till 22 april. Sedan återgår priset till det normala som är drygt 100 kronor per guide.

Jan Melin

Mer om: Vulkanaska Vulkan

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Debatt

Läs mer