Efter Gmails nya design – så uppdateras Outlook

2018-05-03 14:52  
Outlook uppdateras i åtanke för framför allt företagare. På bilden är Microsofts vd Satya Nadella från en aktieägarträff 2017. Foto: Elaine Thompson

Microsoft kontrar Googles nya Gmail-design – så blir Outlook efter nya uppdateringen.

Efter att Google nyligen presenterat om stora förändringar i både funktion och design i e-postklienten Gmail, så öppnar nu också Microsoft för att rulla ut uppdateringar till Outlook, berättar The Verge.

Microsoft har fokuserat på sina företagskunder i denna uppdatering och det är framför allt kalendern som får många uppdateringar.

Bland annat kommer kalendern att kunna automatiskt lägga in räkningar från inkorgen, in i kalendern på betalningsdagen med en påminnelse. Den kommer även kunna ge förslag på platser i din närhet som passar för att ha möten på och sedan räkna ut när du behöver gå för att hinna till när det börjar, skriver BGR.

E-postklienten får samtidigt ett bättre stöd för olika tidszoner samt att rsvp-funktion förbättras genom att alla som blir inbjudna till ett möte kan se vilka som kommer att delta, även om du inte är mötets skapare.

Fler andra funktioner kommer att läggas till successivt och går att läsa mer om i Microsofts egna blogginlägg.

Christoffer Bertzell

Mer om: Microsoft E-post

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Debatt

Läs mer