Bilder på Nokia X läckta innan lansering

2018-05-09 15:55  

Efter flera läckor i kinesiska medier blir allt fler övertygade om att detta är den nya Nokia-telefonen.

Det blir allt mer tydligt att HMD Global som utvecklar Nokia-telefoner kommer att lansera en telefon med namnet Nokia X den 16:e maj, skriver sajten Digital Trends.

Nyligen har bilder läckt ut på vad som uppges vara den kommande telefonen. Även annonser ska ha visats i Kina och Nokia har själva hintat med bilder om att telefonen är på väg, samt att namnet också kan vara en del av flera modeller, via sin officiella Weibo-kanal.

Att informationen endast har läckt i Kina ger indikationer på att telefonen kommer att lanseras i Kina först, vilket är vad HMD gjort tidigare med andra modeller.

Nokia återuppstod

Nokia var ursprungligen en enskild finsk mobiltelefontillverkare som 2011 inledde ett samarbete med Microsoft för att sedan avsluta det 2014. 2016 återuppstod varumärket när det finska bolaget FIH Mobile och HMD köpte det från Microsoft.

Här nedan kan du se en närmare titt på telefonen i en tweet från användaren Ben Geskin (som tidigare läckt bilder på Iphone-telefoner) där han hävdar att han håller i en Nokia X.

Christoffer Bertzell

Mer om: Telekom Nokia

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Debatt

Läs mer