Allt vi vet om Samsung Galaxy Note 10

2019-04-16 11:12  

Under 2019 väntas Samsung Galaxy Note 10 att släppas. Här samlar vi trovärdiga rykten om specifikationer, lanseringsdatum och funktioner som rör Samsungs nästa topptelefon Note 10.

Samsung Galaxy S10 är lanserad och klar. Mer om S10 finns att läsa här.

Nästa stora mobilsläpp från den Sydkoreanska teknikjätten är Samsung Galaxy Note 10. Och det råder inte direkt brist på rykten.

Det ser ut som att Samsung kommer att förändra designen rätt rejält mot föregående Note-modeller. Till exempel ryktas den nya komma helt utan knappar, det skriver bland annat sajten T3. Glöm volymknapp, Bixby-knapp, låsknapp, och så vidare. Knapplöst är knapplöst.

Fyra modeller av Galaxy Note 10?

Istället ska knapparna ersättas med beröringssensorer och gester. Ett annat rykte, som kommer från sajten SamMobile, påstår att Note 10 kommer ha fyra kameror på baksidan av telefonen. Sedan dess har det trillat in nyare rykten som rör kameran.

Den sydkoreanska sajten ETnews påstår att Note 10 kommer i fyra olika modeller. Skärmen lär ligga på 6,28 tum och 6,75 tum. I den mindre varianten väntas telefonen få 3 kameror på baksidan, och den större fyra kameror.

Läs mer: Ny Teknik testar: Så bra är mobiljättarnas senaste telefoner

Vidare skriver sajten att två av Galaxy Note 10-modellerna får stöd för 5g, de andra två rullar med 4g.

T3 tror att Galaxy Note 10 kommer att presenterar i augusti, exakt ett år efter presentationen av Galaxy Note 9.

Än så länge är det sparsamt med rykten kring specifikationer, men ju närmare vi kommer lanseringsdagen så lär sådana uppgifter börja sippra ut. Men om Samsung följer sin vanliga tradition kommer telefonen att använda samma chipset (Exynos 9820) som finns i Galaxy S10-serien.

Viktor Krylmark

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Dagens viktigaste nyheter

Debatt