Följ Ny Teknik hela jul- och nyårshelgen

2015-12-22 14:25  

Det här är en debattartikel. Åsikterna som framförs är skribentens egna.

KRÖNIKA. Under helgerna kan du läsa tekniknyheter varje dag här på nyteknik.se. Redaktionen ser till att du hittar nya artiklar varje dag på sajten, även helgdagar.

God jul och gott nytt år, kära Ny Teknik-läsare!

Redaktionen är bemannad alla vardagar för att förse dig med aktuell teknikläsning.

Kom ihåg att det inte kommer någon papperstidning förrän vecka 2. Det händer att ni läsare hör av er och undrar varför tidningen inte har kommit.

Redan tisdag den 12 januari kan du som är prenumerant läsa 2016 års första Ny Teknik som e-tidning genom att logga in på vår digitala läsplattform Summa. Du som inte har ett konto ska gå till www.nyteknik.se/skapakonto. Då behöver du ditt kundnummer som finns på din faktura eller på baksidan av tidningen.

Du som är medlem i Sveriges Ingenjörer kan aktivera ditt konto på www.sverigesingenjorer.se/nyteknik.

Medlemmar i Ingenjörssamfundet har ännu inte tillgång till Summa i sin prenumeration, men vi hoppas på att kunna erbjuda det inom kort.

En förändring från och med årsskiftet är att papperstidningen kommer att delas ut med posten i stället för med tidningsbudet. Det innebär att du får tidningen i brevlådan på onsdag, torsdag eller fredag. Det sparar en rejäl summa pengar på att distribuera med posten i stället för med tidningsbudet, vilket gör att vi kan fortsätta utveckla Ny Tekniks kvalitetsjournalistik och grafik.

Under helgerna kan du läsa tekniknyheter varje dag här på nyteknik.se. Redaktionen ser till att du hittar nya artiklar varje dag på sajten, även helgdagar.

Kära läsare, hoppas du får en riktigt skön och avkopplande jul- och nyårshelg, och tid att läsa nya och gamla artiklar av oss på Ny Teknik.

 

Gilla Ny Teknik på Facebook

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

Här är reglerna för kommentarerna på NyTeknik

  Kommentarer

Dagens viktigaste nyheter

Aktuellt inom

Debatt