Utvecklingsingenjör - kablagekomponenter

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Utvecklingen av autonoma och elektrifierade fordon är just nu inne i en spännande fas med allt fler tekniska lösningar för fossilfri drift av tunga fordon. Detta innebär nya förutsättningar för alla komponenter i fordonets elsystem, inte minst kablagekomponenter. Gruppen Harness Component Design ansvarar för kablagekomponenter i Scanias lastbilar och bussar. Det innefattar alla delar som behövs för att bygga kablage såsom kablar, kontaktdon, terminaler, kabelskydd m.m. Vi är en sammansvetsad grupp män och kvinnor med stort engagemang för vårt uppdrag som nu söker en ny kollega.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att utveckla kablagekomponenter i pågående utvecklingsprojekt på Scania. Du kommer att arbeta med kravställning och kravbalansering både gentemot leverantörer samt internt inom Scania, med målet att utveckla robusta och kvalitetssäkrade produkter. Eftersom våra komponenter används över hela fordonet kommer du få ett stort kontaktnät inom Scania. Till din hjälp har du erfarna kollegor och ett gott samarbete i organisation som gärna delar med sig av sina kunskaper.

Din profil

Vi tror att du är högskole- eller civilingenjör (elektro, fysik, maskin eller motsvarande), med kunskaper inom elektronik och produktutveckling eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi söker dig som gillar ny teknik och problemlösning. Du söker självständigt upp den fakta du behöver och bollar gärna dina idéer med kollegan. Du är van att arbeta i grupp, kommunicerar enkelt med andra och uppskattar internationella samarbeten. Du har god struktur i arbetet och sätter upp egna delmål för att driva arbetet framåt mot våra övergripande mål. Du är kundorienterad och vill förstå framtidens behov och utmaningar. Du klarar dig obehindrat både på svenska och engelska.

Vi erbjuder

Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Job Express.

För mer information

  

Kontakta gärna Emma Skoglund, gruppchef, 08-553 50553.

Ansökan

Sök via hemsidan Reflex/Jobbsök snarast möjligt dock senast den 30 november. Jobbid 20194340. Ansökan ska innehålla CV, personligt brev och betyg. Urval kommer att ske löpande.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom