Opinion

Jag behöver 300 nya medarbetare

Kalle Anrell, Ny Tekniks t f chefredaktör.
Kalle Anrell, Ny Tekniks t f chefredaktör.

LEDARE. Hjälp oss att göra Ny Teknik bättre, gå med i vår läsarpanel! Det uppmanar tf chefredaktör Kalle Anrell.

Publicerad

Flera gånger har jag efterlyst tips från er läsare. Och tipsen som vi fått in har varit bra och i flera fall har det lett till artiklar.

Nu tar vi nästa steg i utvecklingen. Från och med i dag går det att anmäla sig till Ny Tekniks läsarpanel. Kravet på dig som deltagare är enbart att du läser oss antingen i pappersform eller på nätet.

Vi vill ha in minst 300 medlemmar i panelen från våra omkring 400 000 läsare. Det ger tidningen ett brett underlag med många åsikter. Som tack för att du engagerar dig och svarar på frågor om vår journalistik och våra annonser får du poäng. Poängen kan sedan bytas in mot valfritt presentkort på över 150 butikskedjor, eller skänkas till välgörenhet som Röda korset eller Barncancerfonden.

Regelbundet kommer vi att ställa frågor till er. Ju oftare ni svarar, desto fler poäng får ni, samt större möjlighet att påverka tidningens innehåll.

Anmäl dig här.

Nästa vecka är vi också på plats i Linköping och Umeå för att inleda årets turné av 33-listan. För att vara publik på turnén så anmäler du dig på 33-listan.se.