Egypten, inte Ryssland, köper franska Mistral

2015-09-24 07:00  
Mistral togs i tjänst 2005.

TEKNIKSVEPET. Microsoft i Kinasamarbete, Mistralförsäljning och säkerhetshål i IOS 9. Här är senaste tekniknyheterna

Linkedin och Uber-utamanaren Didi Kuaidi satsar gemensamt på den kinesiska marknaden, de två företagen har nu inlett ett samarbete. Det rapporterar Techcrunch.

Ett annat kinesiskt partnerskap gäller Microsoft, som slår sina påsar ihop med sökjätten Baidu inför lanseringen av Windows 10, The Verge vet mer.

Ingen kan ha missat skandalen omkring Volkswagens manipulerade testresultat, nu verkar det som om även andra bilmärken har gjort något liknande, enligt Mashable.

Skälet till att musiker klagar på streamingtjänster som Spotify är att skivbolagen får bra betalt, men att de pengarna inte går vidare till artisterna. Det var en av slutsatserna från stjärnmanagern Tony Carter som pratade musikbranschen online med Techchrunch.

Egypten planerar att köpa två Mistral-skepp av Frankrike, skepp som tidigare var avsedda för Ryssland. Det skriver Washington Post. Missa inte Ny Tekniks grafik över Mistral.

Ett säkerhetshål i Apples nya operativsystem IOS9 ger tillgång till användarens privata foton och kontakter, enligt BGR.

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Debatt

Läs mer