Vill du ta västra Göteborg vidare? Vi söker distriktschef!

Du får det totala kund- och förvaltningsansvaret för vårt distrikt Väster i Göteborg. Ett spännande område som är inne i en expansiv fas. Inom de närmaste fyra åren ska cirka 700 nya bostäder tillskapas, parallellt med en fortsatt hållbar renovering av lägenheter från miljonprogrammet.

Som distriktschef i Väster fungerar du som en inspirerande lagledare för drygt 30 medarbetare med samlad kompetens inom teknik, fastighetsunderhåll, miljö och ekonomi. Tillsammans arbetar ni för att utveckla distriktets boendemiljö, med Göteborgs Stads och de boendes behov som utgångspunkt.

Med befattningen följer det totala kund- och förvaltningsansvaret för 4 500 lägenheter och distriktets affärsmässiga utveckling. Vidare fungerar du som byggherre vid investerings- och underhållsprojekt och ansvarar för distriktets samlade driftnettoresultat samt fastigheternas direktavkastning. Du rapporterar direkt till VD och ingår i företagets ledningsgrupp.


Trygg och lyhörd ledare

För att lyckas i rollen behöver du vara en trygg och lyhörd ledare, med dörren öppen för alla typer av frågor. Vi tror att du har en akademisk utbildning och förutsätter att du har en gedigen erfarenhet av fastighets- eller byggbranschen. Som person är du van vid att växla mellan strategiska och operativa frågor, och tycker att det är spännande att arbeta med förändringar. Du drivs av utveckling med goda resultat, och glädjen i att se människor omkring dig växa. Du är tydlig i din kommunikation och kan ta tuffa beslut när det behövs. Du är också en van kommunikatör, som inte tvekar att möta det intresse som finns för den verksamhet du verkar inom. På Poseidon ser vi mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Det avgörande är din personliga lämplighet och drivkraft.


Vill du veta mer?

Kontakta vår VD Lena Molund Tunborn på tel 031-332 10 90 eller lena.molund.tunborn@poseidon.goteborg.se. Facklig representant är Göran Helgegren som du når på tel 031-332 11 11 eller goran.helgegren@poseidon.goteborg.se.

Vi vill ha din ansökan via mejl senast 31 augusti till jobbansokan@poseidon.goteborg.se.

Skicka din ansökan till jobbansokan@poseidon.goteborg.se med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom