Vikariat medicinsk sekreterare till Scania Safety, Health and Environment – Husläkarmottagning

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

SHE-organisationen har sitt fokus på expertsupport inom områdena Hälsa, Arbetsmiljö och Miljö. Uppdraget är globalt och har en utgångspunkt från huvudkontoret i Södertälje, men även produktionsorterna Oskarshamn, Luleå , Zwolle i Holland samt Angers i Frankrike.

Arbetssättet är dels att utveckla metoder och stödja chefer och ledning, dels operativ support i form av tvärfunktionella hälsoteam och FHV-mottagning samt Husläkarmottagning.

Kompetenserna i organisationen är läkare, sjukgymnast, ergonom, sjuksköterska, hälsopedagog, arbetsmiljöingenjör, medicinsk sekreterare, beteendevetare, psykolog, receptionist samt administrativ personal.

Din roll

Vi söker nu en medicinsk sekreterare till ett vikariat på cirka 1 år. Dina arbetsuppgifter kommer att vara sedvanliga sekreteraruppgifter med bland annat administration och telefonsupport. I rollen ingår det att supportera både Husläkarmottagningen och Företagshälsovården.

Vi använder oss av vårddokumentationsprogrammen Takecare och CGMJ4.

Din profil

Som person är du, initiativrik, serviceminded, flexibel, noggrann, lyhörd och gillar att ha många bollar i luften samtidigt. Arbetar gärna i team, men tar ansvar självständigt. Du har en positiv inställning till ditt yrke och är med och bidrar till ett positivt arbetsklimat utifrån våra värderingar. Du är kreativ och kommer med förbättringsförslag samt tar ansvar för att verksamheten uppfyller sina mål. Vi ser att du har ett humanistiskt synsätt och värnar för respekt för individen.

Kvalifikationer

Medicinsk sekreterarutbildning med goda kunskaper i medicinsk terminologi och goda kunskaper i Office programmen. Goda kunskaper i journalsystemet TakeCare och önskvärd erfarenhet i journalsystemet CGMJ4. God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Kontakt:

För ytterliggare info kontakta Annelie Kihlgren 08-553 807 34

 

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom