Vice Avdelningschef/uppdragsledare till ELU Göteborg

Till vårt kontor i Göteborg söker vi nu en Vice Avdelningschef och tillika uppdragsledare. I dagsläget består ELUs geoteknikavdelning av drygt tjugo geotekniker, varav två arbetar från vårt kontor i Göteborg. Du blir en nyckelperson i det pågående arbetet med att bygga en stark och konkurrenskraftig verksamhet inom det geotekniska området, och en central del av rollen utgörs således av anbuds- och rekryteringsfrågor.

I våra geotekniska uppdrag arbetar vi kontorsöverskridande och samarbetar ofta med ELUs anläggnings- och husbyggnadsavdelningar, vilket innebär intressanta och utvecklande samarbeten i mycket spännande och komplexa uppdrag.

Som vice avdelningschef rapporterar du till huvudansvarig för Geoteknik i Stockholm och har ett nära samarbete med Stockholmskontoret avseende resurs- och kompetensutnyttjande.
 

Vem är du?

Vi söker dig som är geotekniker med intresse för dimensionering av geokonstruktioner som vill vara med och utveckla verksamheten på Göteborgskontoret.

ELU har som mål att ligga i framkant när det gäller tekniska lösningar och teknikutveckling, intressanta och utvecklande projekt som medarbetare initierar är alltid prioriterat.

Eftersom vår ambition är att växa inom det geotekniska området är vi också intresserade av att komma i kontakt med juniora geotekniker (min 4 års erfarenhet) samt mer erfarna geotekniker /uppdragsledare.

Välkomna att höra av er för att lyssna mer på vad ELU och du kan få för framtid tillsammans!
 

Kontakt

Ansvariga för denna rekrytering är Signposts rekryteringskonsulter, Fredrika Schartau, 070-5107130, fredrika.schartau@signpost.se och Stina Nord, 073-6545257, stina.nord@signpost.se

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom