Vi söker underhållstekniker till vår nya produktionsanläggning i Albyberg!

Är du redo att utvecklas tillsammans med Foodmark och ta dig an en roll som underhållstekniker i vår fina nybyggda produktionsanläggning i Albyberg (Haninge)? Foodmark erbjuder ett utmanande jobb i ett spännande bolag med etablerade starka varumärken som expanderar snabbt.

Arbetsuppgifter

Som underhållstekniker utför du förbyggande och avhjälpande underhåll. Du kommer även att stötta maskinoperatörerna med tekniska frågor gällande den dagliga driften. Förutom driften i produktionen ingår även drift av fastighet och reningsverk. Arbetet är varierande med allt ifrån förebyggande underhåll till akuta åtgärder och reparationer. Du kommer att medverka till att skapa och utforma arbetssätt och struktur för ett effektivt underhållsarbete. I anställningen ingår beredskap.

Bakgrund

Vi ser gärna att du har en gymnasial industriteknisk utbildning med inriktning på driftsäkerhet och underhåll och/eller erfarenhet av tidigare arbete med underhåll inom process-/livsmedelsindustrin. Meriterande är om du har kunskap och erfarenhet inom automation, utbildning i heta arbeten och körkort för truck och mobil arbetsplattform. Vi vill att du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. 

Som person ser vi att du har ett starkt driv och engagemang i ditt arbete. Du är bra på att samarbeta med andra samtidigt som du har förmågan att arbeta självständigt. Som underhållstekniker behöver du vara strukturerad, service- och målinriktad samt ha ett fokus på säkerhet. Du har förmågan att anpassa dig efter förändringar eller störningar som sker i produktionen.

Anställningen gäller tillsvidare med start omgående.

Välkommen med Din ansökan senast den 24 juni 2018. Vi kommer att hantera inkommande ansökningar löpande så vänta inte med din ansökan!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom