Vi söker leveransuppföljare

Välkommen att söka jobb hos oss som Leveransuppföljare. Vi vill ha din ansökan senast den 26 februari.

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.


Arbetsuppgifter

Gillar du också att få det du beställt? Hjälp oss att få tågen att rulla i tid och blir vår nästa leveransuppföljare.

Som leveransuppföljare järnväg är din viktigaste uppgift att, tillsammans med projektteamet, säkerställa att Trafikverket får vad vi beställer. Detta kommer bidra till ett tillgängligt och robust järnvägssystem. Du kommer i huvudsak att bedriva arbetet utifrån något av teknikområdena el, signal eller bana. Över tid kommer vi att utbilda och lära upp dig så att du kan arbeta inom samtliga tre teknikområden.

Leveransuppföljning gör vi framförallt ute i vår järnvägsanläggning men även till viss del på kontoret med stöd av tekniska och administrativa system. Tjänsten innebär att du kommer att följa upp och arbeta utefter teknisk säkerstyrning. I ditt arbete kommer du stödja och samarbeta med många inom Trafikverket. I befattningen kan beredskap ingå, som vid storhelger och störda lägen.


Kvalifikationer

Du har minst gymnasieexamen med teknisk inriktning eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Du är teknikintresserad och det är meriterande om du har aktuell och relevant arbetslivserfarenhet från anläggningsbranschen eller processindustrin. Befattningen ställer krav på god förmåga att kommunicera och samarbeta. Du är flexibel och har stor personlig integritet. För tjänsten krävs att du som person har en god förmåga att lösa problem. Dina kunskaper inom MS Office-paketet är goda.
B-körkort är ett krav.
Du kan uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

För att utföra arbete i spårområde krävs bland annat god syn och normalt färgseende, det kan därför bli aktuellt att genomgå hälsoundersökning om du går vidare i rekryteringsprocessen.

Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställning är placerad i säkerhetsklass. Det innebär att registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.

Rekryteringsprocessens olika steg planeras tidsmässigt enligt nedan:

  • Första urval sker under vecka 9-10. Om du går vidare till nästa steg så kontaktas du via mail för att genomföra webbaserade urvalstester
  • Om du blir aktuell för intervju kommer det ske under vecka 12-14
  • Hälsoundersökningar sker i vecka 15-16


Håll koll på din mejlbox så du inte missar något gällande din ansökan om du går vidare i processen.


Ansökan

Din ansökan (CV och personligt brev) ska ha inkommit till Trafikverket före senast ansökningsdatum. Vi gör första urvalet utifrån de frågor som du får svara på i systemet.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Eftersom vi har ramavtal när det gäller annonsförmedling så undanbedes annonsförsäljare vänligt men bestämt.


Ansök senast

Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2018-02-26


Kontaktpersoner

Enhetschef Monica Swartz, 072-142 44 51
Saco Jonas Sjöholm, 010-123 8380
ST Stefan Kratz, 010-124 1783
SEKO Urban Haglund, 010-124 1702


Om verksamhetsområdet

Som medarbetare i Sveriges största beställarorganisation inom underhåll av väg och järnväg har du stor möjlighet att bidra till anläggningsbranschens och samhällets utveckling. Verksamhetsområde Underhåll ansvarar för att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet genom upphandling, styrning och uppföljning av underhållskontrakt. Genom en blandning av traditionella och nya, innovativa metoder skapar vi grunden för både företagens godstransporter och miljoner människors resande, varje dag, året om. Verksamhetsområdet har ungefär 900 medarbetare och en omsättning på cirka 19 miljarder kronor.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.