Vi söker gruppchef till produktionsteknik på Scania Ferruform

Scania Ferruform AB är ett fristående helägt dotterbolag till Scania. Vi stärker Scanias konkurrenskraft med dagens och framtidens produkter genom branschledande kompetens, effektiva processer och tvärfunktionellt arbete. Vi har dagliga leveranser av bakaxlar, sidobalkar, tvärbalkar och andra ramkomponenter till Scanias chassimonteringar i Södertälje, Zwolle och Angers. Vårt uppdrag är att stärka Scanias konkurrenskraft med dagens och framtidens produkter, genom branchledande kompetens, effektiva processer och tvärfunktionellt arbete. Med cirka 500 anställda är vi en av Luleås största verkstadsindustrier. Luleå är en vacker kuststad, med närhet till natur och fjäll samt bra flygförbindelser. Näringslivet i kommunen är starkt och Luleå Tekniska Universitet levererar forskning och utveckling i världsklass. Teknikavdelningens uppdrag är att utveckla och bidra med kompetens för att möta framtidens krav. Vi ska introducera produkter samt förbättra och stabilisera produktionsprocessen. Teknikavdelningen består av 62 personer. Produktionsteknik Axel består av 8 medarbetare som arbetar med teknisk produktionssupport samt med olika produktionstekniska processer såsom exempelvis kapacitetsplaner, processoptimering och produktionsanpasssning av nya produkter.

Dina övergripande uppgifter inom produktionsteknik Axel blir att leda din grupp och ansvara för:

 • Kapacitetssäkringsarbetet mot gällande och framtida volymkrav
 • Projektledning och utveckling av våra projektstyrningsmetoder
 • Ergonomikartläggningar i Produktionen
 • Teknisk support mot verksamheten
 • Leading workshop
 • Din Profil

  Vi söker dig som brinner både för ledarskap och för teknik, du har en högskole/universitetsexamen i grunden och trivs när du får jobba i produktionsmiljö. Du är trygg i ditt ledarskap, kommunikativ och har förmågan att nå målen genom andra. Du skapar resultat och har en stor initiativförmåga. Du är strukturerad med en god analytisk förmåga samt är van att hantera många arbetsuppgifter samtidigt.

  Tjänsten innebär ett brett kontaktnät både inom och utom Sverige, varför goda kunskaper i engelska krävs. Tekniska kunskaper inom tillverkning och våra produkter värdesätts.

  För mer information och ansökan

  För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Teknisk chef Peter Lundkvist 0920-76762,

  .  Har du frågor angående rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till HR Business Partner Maria Nordström 0920-76616,

  Välkommen med din ansökan via vår hemsida: http://www.scania.com/group/en/available-positions/.

  Ansökan ska innehålla CV, personligt brev samt kopior av betyg. Sista ansökningsdatum är 2017-12-13. Jobb Id: 20175612 Urval och intervjuer kan ske innan ansökningstidens slut, lämna gärna in din ansökan så snart du kan.

   

  Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.