Vi söker en reservdelsredaktör som vill bygga Scanias framtida serviceinformation

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Digitaliseringsbehovet för våra verkstäder är väldigt stort just nu och det pågår väldigt många spännande initiativ hos oss. För att kunna serva våra verkstäder med korrekt information på ett snabbt och smidigt sätt håller vi på och transformerar våra produkter och tjänster. Vi har just påbörjat ett utmanande teknikskifte för Scanias servicemarknad. Vi bygger en ny generation av serviceverktyg för reservdelsinformation, som används dagligen av mer än 15 000 mekaniker runt om i hela världen.

Det här gör vi

Vi jobbar i team med gemensamt ansvar för alla leveranser och hjälps åt för att nå våra mål. Vår huvudsakliga produkt är reservdelsinformation som används till att underhålla och reparera Scaniafordon.

Reservdelsredaktören ansvarar för att utveckla, underhålla, producera och kvalitetssäkra reservdelsinformation. Det sker i nära samarbete med designavdelningarna inom R&D.

 

Är det här du?

Analytisk, god förmåga att koordinera fakta samt driva fram lösningar på komplexa problem. God kommunikations och samarbetsförmåga. Kundfokus.

Vi söker dig som har teknisk utbildning ifrån universitet/högskola och/eller gymnasium. Fordonskunskap är meriterande samt erfarenhet av produktutvecklingsprocessen. Vidare är du analytisk, har förmåga att koordinera fakta samt att driva fram lösningar. Du har god kommunikations- och samarbetsförmåga och hanterar svenska och engelska utmärkt i både tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet och intresse för agilt arbete.

 

Tjänsten är placerad i Södertälje och är en tillsvidareanställning.

 

Ta reda på mer!

Kontaktpersoner

Ylva Castenhag Blomström (gruppchef) ylva.blomstrom@scania.com. 08-55380711

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom