Vi söker drivna GIS dokumentatörer till Geomatikk i Stockholm

Är du nogrann, har ett sinne för struktur och vill vara med att göra skillnad? Då är du Geomatikks nya GIS dokumentatör

Effektiv förvaltning kräver korrekt dokumentation! Geomatikk har mångårig erfarenhet av att dokumentera olika slags ledningsnät - bland annat el, fjärrvärme, fiber, VA och gatubelysning. I Solna sitter Geomatikks verksamhet inom dokumentation i nya fräscha lokaler. I takt med företagets ständiga utveckling och expandering ökar behovet av resurser och därför behöver nu Geomaikk uttöka sin verksamhet för dokumentation med ytterligare GIS dokumentatörerr. Geomatikk är ett företag i stark tillväxt och kan erbjuda en spännande, föränderlig arbetsplats med stora karriärmöjligheter. Geomatikk satsar på kvalitet och effektivitet och deras verksamhet växer stort för att möta deras kunders behov.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Underhåll av kartsystem och databaser

  • Förädla data från en CAD-miljö till en GIS-miljö

  • Framtagning av analysmaterial och annan information.

  • Delta i kundimplementationsprojekt och projekteringsärenden.

 

Din profil
Vi söker dig som är driven och trivs med att jobba i ett såväl sammansvetsat team som i en konsultroll ute hos kund. Du ska vara självgående och orädd för nya utmaningar. Då du i denna roll hanterar en hel del information och data är det viktigt att du har en god analytisk förmåga samt har ett sinne för ordning och struktur. Vi ser även att du är lösningsinriktad samt är nyfiken och hungrig på att lära dig nya saker.

Vi söker dig som har en relevant utbildning, gått kurs eller motsvarande kunskap inom GIS. Du får gärna vara nyexaminerad. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av GIS-relaterade arbete. Det är meriterande att ha kunskap inom ett eller flera av verktygen Microstation, FME, ArcGIS, eller Autocad. Viss kunskap kring databaser och programmering är också önskvärt. -Det är meriterande om du är certifierad inom IGS och har erfarenhet inom NICE.

Sista ansökningsdag
Rekryteringsprocessen sker löpande, så ansök så snart som möjligt. Hör av dig om du har frågor eller funderingar till anna.hedin@maxkompetens.se, tel: 073 056 55 54 eller carolina.lofgren@maxkompetens.se tel:070-611 02 75

Intresserad? Ansök nu!

Om kunden
Geomatikk skyddar samhällsviktiga ledningar i marken och bidrar till att Sverige fungerar som det ska.

Varje år drabbas tusentals personer av avbrott på ledningsnäten för t.ex. el-, tele- eller internettrafik. Avbrotten beror i många fall på avgrävda ledningar. Geomatikk förebygger dessa skador genom att markera var samhällsviktiga ledningar ligger i samband med att privatpersoner eller företag behöver gräva.

Våra kunder är Sveriges största nätägare. Vår kärnverksamhet, som vi kallar för ledningsanvisning, skapar nytta för nätägare, kommuner, entreprenörer och samhället i stort. Som komplement till ledningsanvisning arbetar vi med inmätning och dokumentation av ledningar.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom