Vi befinner oss i ett spännande skede och söker nu Säljande produktspecialist Göteborg

Vi erbjuder dig möjligheten att få arbeta i ett väletablerat företag med över 100 års erfarenhet inom det marina området, med spännande produkter och kunder inom den kommersiella sjöfarten, statliga institutioner så väl som försvarsmakten.

CA Clase har idag en bred produktportfölj i huvudsak för utrustning inom navigation, kommunikation och hydroakustiska system. Vi säljer idag hela lösningar och levererar kompletta installerade system. Du kommer att få möjligheten att utvecklas i företaget och arbeta tillsammans med kollegor i varierande projekt som har lång erfarenhet inom området. ”Vi tror på en accelererande teknikutveckling och dess möjlighet att öka effektivitet, produktivitet och säkerhet”


Om arbetet


Som säljande produktspecialist jobbar du med att utveckla våra befintliga kunder som främst befinner sig i Karlskrona, Stockholm, Malmö och Göteborg. Det är en kunnig kundgrupp och du agerar som en rådgivande part för att hitta bästa lösningen och levererar ett komplett system. Kunderna är både statliga och civila så som tex försvaret och Stena. Resor i och utanför Sverige ingår i tjänsten med tyngdpunkt på Sverige, du får räkna med ca 25-50 övernattningar. Du rapporterar till Försäljningschefen som är placerad i Göteborg.


Din profil

  • Du har bakgrund inom sjöfarten
  • Mycket god förståelse och tekniska grundkunskaper inom marina system (Hydroakustik, Navigation och Kommunikation m.m.)
  • Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift
  • Datavana
  • Du har B-körkort och tillgång till egen bil
  • Kunskap om Survey/sjömätning är meriterande
  • Bakgrund från marinen (försvaret) är meriterande


Som person är du kontaktskapande och intresserad av försäljning. Du kan hålla många bollar i luften och arbeta ensam så väl som i grupp. Framför allt så har du hjärtat på rätt ställe.


Kontakt


För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Mattias Lyckberg 0733 336080 eller Nicole Diener 0735 258686 på Intenso Teknikrekytering AB.

Ansökan
Vänligen ansök snarast då urval sker löpande, välkommen med din ansökan!

 

Sökord: operatör, säljare, produktspecialist, elektronik, ingenjör, sjöfart, marin, marinteknik, radar, sonar, sjömätning, navigation, mjukvara 

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.