Verkstadschef till Scanias Lastbilsproduktion i Södertälje

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Verkstadschef till Scanias Lastbilsproduktion i Södertälje

Scania Chassiproduktion i Södertälje är en av fyra slutmonteringsenheter i Scanias globala produktionsstruktur. Vårt uppdrag är att producera lastbils- och busschassier. Våra kunder är främst marknader i Norden, nordöstra Europa samt flera overseasmarknader. Vårt uppdrag är också att representera de övriga slutmonteringarna i det tvärfunktionella utvecklingsarbetet.

Vi söker nu en verkstadschef till vår Lastbilsproduktion i Södertälje.

Dina arbetsuppgifter

Som verkstadschef kommer du att vara ansvarig för ett verkstadsavsnitt vilket innebär ett nära samarbete med dina gruppchefer, övriga verkstadschefer samt stödfunktioner.

Du ansvarar för verksamheten gällande arbetsmiljö, kvalitet, leverans samt produktivitet. Du arbetar aktivt för att ständigt förbättra verksamheten genom att mål, handlingsplaner och aktiviteter tas fram, genomförs, följs upp och redovisas.

Som representant i ledningsgruppen för lastbil förväntas du förutom att företräda ditt eget område bidra med dina erfarenheter och drivkraft till helheten för lastbilsproduktionen.

Din profil

Vi ser gärna att du är civil- eller högskoleingenjör med förmågan att kunna balansera teknik med ledarskapsfrågor.

Vi söker dig som har erfarenhet av ledarrollen och har förmåga och vilja att inspirera och engagera dina medarbetare. Du är trygg i ditt ledarskap och har god självinsikt samt är lyhörd för vad som krävs för att motivera medarbetarna och utveckla effektiva team. Du är strukturerad med en god analytisk förmåga samt är van att hantera många arbetsuppgifter samtidigt.  

Engagemang, god initiativförmåga samt en öppen och utåtriktad inställning till din omgivning är några av våra förväntningar på dig. I din roll som verkstadschef fungerar du både som chef och tränare.

För ytterligare information

Kontakta gärna Johan Hermansson, Produktionschef Lastbil, 08-553 894 50. 

Ansökan

Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.

Urval kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Ansök via HR InLine/Jobbsök på Scania senast 31 Maj. 

Job Id

20180268

Välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom