Verkstadschef Bearbetningen, Transmissionstillverkning DX

Transmissionstillverkningen tillverkar komponenter till Scanias och MAN:s axlar och växellådor. Vi lägger nu in en högre växel och söker en viktig kugge i vår organisation. Håller du måttet är du välkommen att axla en roll i vårt sammansvetsade gäng på Transmissionstillverkningen. Vi befinner sig just nu i en expansiv och spännande fas där vi lägger grunden för Scanias framtida transmissionsproduktion. Samtidigt som vi blickar framåt mot nya generationens växellåds och axelplattform vill vi utmana våra nuvarande arbetssätt för att nå en produktion i världsklass.

Vill du arbeta med hållbara och effektiva transportsystem?

Som Verkstadschef på våra nya avdelningar inom E-mobility, Carbon synk och Utgående axel kommer du att leda och ansvara för tre avdelningar. Då teamen är under uppbyggnad kommer du att leda lancharbetet  i en högteknologisk miljö i tätt samarbete med drivna och kunniga medarbetare.

Tillsammans med dina gruppchefer kommer du ha personal-, ekonomisk och strategiskt ansvar.  Med ett närvarande ledarskap vill vi att du ska skapa nära relationer till dina medarbetare och chefer. Tillsammans ska ni utveckla varandra till att bli den bästa verkstaden inom bearbetning på Scania.

Som Verkstadschef ingår du i Produktionschefens ledningsgrupp. Du kommer även att arbeta tvärfunktionellt med DX:s stödfunktioner.

I arbetsuppgifterna ingår att:

 • Följa upp att verksamheten följer Scania produktionssystem och när rätt säkerhet, kvalitet och leverans
 • Driva den tekniska utvecklingen
 • Du blir en viktig del av Scania - Scanias framgångar bygger till stor del på våra kärnvärden och sätt att arbeta, särskilt åtagandet om ständig förbättring och våra ledningssystem. Tillsammans utgör dessa tillgångar "The Scania Way" och grunden för Scanias företagskultur. Detta ger Scania en stark ledarposition i en värld som alltmer kräver säkra, hållbara och effektiva transportsystem. Scanias kärnvärden definierar vår kultur, läs mer om dem på vår hemsida

  Läs gärna mer om

  Har du den här bakgrunden?

 • Du har akademisk utbildning eller annan relevant teknisk bakgrund med erfarenhet från arbete inom produktion.
 • Du har flerårig erfarenhet som chef inom liknande områden. Erfarenhet som chef inom andra linjen är meriterande. Du bidrar med en kreativitet och ett engagemang med vilja att utveckla dig själv, dina medarbetare och din verksamhet.
 • Du är strukturerad, har en god analytisk förmåga, stor initiativkraft och är van att hantera flera arbetsuppgifter
 • Du är teknisk intresserad och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom bearbetning.
 • Du är en lagspelare som ser till såväl den egna gruppens behov som till helheten för transmission.
 • Är det här du?

  Vi söker dig som har förmåga och vilja att inspirera och engagera dina medarbetare. Du är trygg i dig själv och vågar testa nya idéer samt har god självinsikt och är lyhörd för vad som krävs för att motivera medarbetarna och utveckla effektiva team. För att trivas och nå framgång i rollen som verkstadschef är det viktigt att du har ett brinnande intresse för ledarskap och teknik.

  Vi söker en person med ett starkt och tryggt ledarskap som ser värdet i att tillbringa stor del av tiden ute i verksamheten samt har förmågan att nå resultat genom sina gruppchefer.

  Ta reda på mer!

  Tjänsten är en tillsvidareanställning och placerad i Södertälje. Du arbetar kontorstider, måndag-fredag med möjlighet till flextid.

  Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Produktionschef Gabriel Chukri 08-553 827 75.

  Ansökan

  Urval och Intervjuer kommer att ske löpande. Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.

  Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

  Gör din ansökan via http://www.scania.com/group/en/available-positions/ för att vi ska få korrekta uppgifter. I de fall det uppstår problem med att registrera din ansökan på scania.com så kan du maila din ansökan till kandidatbokning@scania.com

  OBS! Ange Scanias

  Job Id 20174178

  i ämnesraden. Bifoga ditt CV, personligt brev samt relevanta betygskopior (endast i word eller pdf-fomat). Vi behöver också ditt fullständiga namn, adress, e-post och mobilnummer för att kunna registrera din ansökan. Ofullständiga mailansökningar kommer vi ej kunna hantera.

   

  Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.