Valideringskonsult inom Life Science

Vill du arbeta inom Life Science där du får möjlighet att utvecklas i ditt arbete och samtidigt hjälpa våra kunder att nå sina högt uppsatta mål? Vi söker dig som har erfarenhet av att driva kvalificeringsarbete och valideringar.

Vi på Randstad Life Sciences är specialister inom naturvetenskap. Som konsult hos oss får du en konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag i Mälardalen. Hos Randstad Life Sciences står din personliga utveckling i fokus och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.
 

Vad innebär rollen?

Som valideringsledare/valideringsingenjör kommer du att ta dig an uppdrag med stor variation i våra kunders projekt. Du kommer att:

  • leda kvalificeringsarbetet genom projektets olika faser
  • ta fram planer, protokoll och rapporter
  • skriva och följa upp ändringsärenden
  • hantera avvikelser inom kvalificering/validering
  • genomföra tester enligt framtagna dokument


Vem är du?

Vi tror att du som valideringsledare/valideringsingenjör är lyhörd, drivande och strukturerad samtidigt som du inspireras av oväntade utmaningar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är en person med god samarbetsförmåga, trivs att arbeta med tvärfunktionella grupper och arbetar på ett kvalitetsmedvetet sätt. Kunna lyssna in kundens behov och driva det vidare mot ett väl genomfört projekt är av största vikt.

Vi ser att du har

  • erfarenhet av kvalificering och/eller validering från läkemedels- eller bioteknikbranschen
  • en naturvetenskaplig/teknisk högskoleutbildning (MSc, PhD, BSc)
  • goda kunskaper i GMP
  • uttrycker dig obehindrat i engelska och svenska, i både tal som skrift

Du blir tillsvidareanställd med 6 månaders provanställning hos oss på Randstad Life Sciences och kommer att ingå i vår växande projektkonsultgrupp. Du arbetar konsultativt ute hos våra kunder och vi hjälper dig att utvecklas och bredda din kompetens genom att vara ute på spännande uppdrag hos våra kunder!

Vi välkomnar även fåmansbolag som är intresserade av att gå in som underleverantörer till Randstad att söka.
 

Ansökan

För frågor kontakta Benita Hyllbrant, konsultchef, benita.hyllbrant@randstad.se. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan ansökan sker via vår hemsida. Intervjuer och urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom