VA-ingenjör till gruppen stadsbyggnadsprojekt

Vi söker en VA-ingenjör som vill bidra till att skapa de främsta vatten- och avloppslösningarna och utveckla Nackas VA för framtiden.


I din roll som VA-ingenjör förstärker du vår projektgrupp inom stadsbyggnad, idag bestående av åtta medarbetare och gruppchef. Tillsammans i gruppen besitter vi en hög och bred VA-kompetens och vi delar gärna med oss av våra erfarenheter för att driva utvecklingen framåt. Då bolaget är nybildat kommer du få goda möjligheter att vara delaktig och driva utvecklingen av interna processer och rutiner inom VA. Nacka vatten och avfalls värderingar: professionella, nytänkande och hållbara präglar bolaget och styr vår vardag.


Arbetsuppgifter

Som VA-ingenjör i stadsbyggnadsprojektgruppen deltar du som sakkunnig för vatten, avlopp och dagvatten i kommunens stadsbyggnadsprojekt. Projekten löper från ett tidigt skeende av detaljplaneringen till slutbesiktning av anläggning. Du ansvarar för att VA-frågorna behandlas på rätt sätt i stadsbyggnadsprojekten och att VA-anläggningarna utformas med rätt kvalitet till rätt kostnad. I ditt arbete ställs du löpande för juridiska frågeställningar inom VA, entreprenad och projektledning. Du bevakar och tar stöd i gällande Lag om allmänna vattentjänster, Nackas ABVA, VA-taxa, branschregler samt framtagna styrdokument. Arbetet är omväxlande med många interna och externa kontaktytor.

Arbetsuppgifterna innefattar även att:

  • Delta i kommunens planprocess.
  • Delta i genomförandet av stadsbyggnadsprojekt.
  • Ansvara för VA-budgeten i stadsbyggnadsprojekt.
  • Delta i upphandling och granskning av anbud.
  • Samverka med miljöenheten och ta fram beställningsunderlag för dagvattenutredning.


Kvalifikationer

Vi söker dig som innehar adekvat eftergymnasial utbildning inom VA samt flera års arbetslivserfarenhet inom VA-teknik. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kommunal planprocess, VA-juridik, dagvattenhantering, projektledning, entreprenadjuridik och upphandling.

Som person är du utåtriktad och prestigelös. Du trivs med att så väl kunna arbeta självständigt som att samarbeta i team. Du tycker om att dela med dig och stötta dina kollegor med din kunskap och att ta till dig av andras kunskap och erfarenheter. Att ha en god kommunikativ förmåga i tal och skrift är av stor vikt, då det i arbetet ingår mycket externa och interna kontakter med övriga verksamheter. Du är saklig och lösningsorienterad.


Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta i en bred roll med många kontaktytor inom ett nybildat bolag med många intressanta utmaningar och stora utvecklingsmöjligheter.

Nacka vatten och avfall AB sitter i tillfälliga lokaler i Nacka forum. Med buss reser du hit på 15 min från Slussen. Om ca. ett år flyttar bolaget till stadigvarande lokaler i centrala Nacka.  


Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

På Nacka vatten och avfall AB är vi idag närmare 90 medarbetare och vi utökar successivt antalet anställda.

Sista ansökningsdag är 1 november 2018. Urval och intervjuer sker löpande så ansök gärna redan idag.


Välkommen till oss!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom