Utvecklingsingenjör Wear Technology

Vill du vara med och tekniskt utveckla SSABs slitstålaffär globalt? Arbetet är mycket varierande där du dels driver utveckling och skapar resultat som sedan ska implementeras på marknaden. Vi söker dig med energi, idéer och som ser möjligheter. Placeringsort Oxelösund. 
Om tjänsten 


Wear Technology är en specialistgrupp som ger avancerat kundstöd och utveckling inom området slitage. Gruppen stödjer huvudsakligen affären och varumärket Hardox. Gruppen ingår i den del av Marknadsutvecklingsorganisationen som heter Knowledge Service Center och är SSABs avancerade kundstöd. 
Du kommer att jobba med andra specialister, säljare och applikationsingenjörer. Målet är gemensamt - Att våra kunder skall kunna bygga lättar och mer hållbara produkter som i slutändan är mer produktiva och därmed minskar belastningen på vår miljö. 
Dina kvalifikationer 


Du har examen från teknisk högskola eller universitet inom materialteknik, maskinteknik eller motsvarade och har helst kunskap om slitage. Goda kunskaper i hållfasthetslära, mekanisk konstruktion och CAD. 
Har du erfarenhet från att planera och utföra laboratorie- och fält provning är detta meriterande. Du kommer att arbeta dels i team men även självständigt. Du har god analytisk förmåga samt är bra på att omsätta teorier till praktik och kan förklara detta på ett enkelt sätt.

Du har körkort. 

Givetvis ska du tala och skriva engelska flytande och svenska men även andra språk är mycket meriterande. Du tycker om att resa eftersom arbetet medför cirka 60 resdagar per år. 
Sista ansökningsdag 

13 augusti 2017 Din ansökan ska innehålla CV, personligt brev och betygskopior. 

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna 
Patric Waara, Chef enhet Knowledge Service Center, tfn 070-378 62 46 Facklig information lämnas av Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0243-700 00. 

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering. Använd web-läsare MS Internet Explorer 9, 10, 11 eller senaste versionen av Mozilla Firefox samt aktivera Silverlight. Om du har rätt browser och det ändå inte fungerar - Avinstallera Silverlight och installera det igen när du får uppmaningen i ansökningsformuläret. Klicka här för att läsa mer om Silverlight. Om du trots detta inte kan ansöka via ansökningsformuläret – Skicka felmeddelandet du får samt CV och personligt brev till felmeddelande. Kom ihåg att ange vilken tjänst felmeddelandet gäller.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.