Utvecklingsingenjör till Product Engineering Design

Product Engineering Transmission ansvarar för att genomföra produktförbättringar med syfta att effektivisera och förbättra våra produkter samt våra produktionsprocesser. Vi söker nu en konstruktör till vårt globala team. Ansvarsområdet innefattar allt mellan motorn och hjulen, dvs växellåda, kardanaxlar, samt centralväxlar och navreduktioner vilket ger en god förståelse av hela fordonet. 
Vi är geografiskt placerade i Södertälje, och samarbetar med våra kollegor, kunder och leverantörer runtom i världen. 
Vi tycker att det är viktigt att utveckla våra medarbetare, och det kommer att finnas goda möjligheter till utbildning samt möjligheter att både bredda och fördjupa din kompetens i ditt arbete.

 

Dina arbetsuppgifter


Som konstruktör har du utöver konstruerande uppgifter ansvar för att planera, driva och koordinera alla tvärfunktionella aktiviteter från uppstart till implementering globalt av en förändring av produkten. Vi uppdaterar ständigt våra komponenter i syfte att kostnadsrationalisera produkten, ge förutsättningar att öka kapaciteten i vår produktion och hos våra leverantörer, förbättra ergonomi i vår montering eller möta nya lagkrav.
Kortfattat består arbetsuppgifterna av att:

  • Leda och genomföra projekt för kostnadseffektivisering
  • Utredning och beslut kring avvikelser på produkten
  • Mekanisk konstruktion i Catia V5
  • Leda och ta fram nya prestandasteg och kombinationer i våra Design-On-Line ärenden
  • Delta i arbetet med ständiga förbättringar av våra arbetssätt, både inom gruppen och tvärfunktionellt med t.ex. inköp och produktion


Din profil

Du är en civil- eller högskoleingenjör som är driven och nyfiken på att lära dig nya saker. Du är strukturerad och gillar att leda och driva tekniska förändringar och att samarbeta med våra partners runt om i Europa och i världen. Du kommunicerar obehindrat på engelska och kunskaper i svenska samt tyska är meriterande.

Då vi har ett brett tekniskt arbetsområde kan intresse inom många konstruktionsområden eller tillverkning vara av fördel.

Du är pragmatisk, ihärdig och strukturerad i ditt arbetssätt. Du gillar att tillsammans med ditt team planera och hålla deadlines. Mångfald är en självklarhet för oss och något vi ser som gynnande för företaget.

 

För ytterligare information

Kontakta gärna Peter Bonde, 08-553 535 04.

 

Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.