UTVECKLINGSINGENJÖR MED INRIKTNING PROVNING

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Vi ser förnyelsebara bränslen som del av framtidens hållbara transporter. För att utveckla framtidens bränslesystem behöver vi förstärkning av dig som vill driva tekniken framåt. Gruppen NMCL utvecklar system för bränslematning och filtrering och stort fokus ligger nu på förnyelsebara bränslen och här behöver gruppen förstärkning med en ytterligare provningsingenjör.

Dina arbetsuppgifter

Som utvecklingsingenjör arbetar du tillsammans med övriga i gruppen för att utföra, utveckla och planera den provning som behöver göras för att skapa en effektiv och kvalitetssäkrad produkt. Vi erbjuder ett utmanande och varierande arbete i ett team där du kommer ha stor möjlighet att utveckla våra arbetssätt och metoder.

Din profil

Till tjänsten som utvecklingsingenjör för bränslesystem behöver vi en nyfiken och driven person som vill hitta nya lösningar för en omvärld i förändring. Du har teknisk högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet. Det är meriterande om du har arbetat med produktutveckling och provning. Du tycker att det är berikande med ett både praktiskt och analytiskt arbete.

Du är en lagspelare som gärna delar med dig av dina erfarenheter och tycker om att jobba i team för att tillsammans nå det resultat som eftersträvas.

För mer information

Kontakta gärna Emil Kylberg, gruppchef, 08-553 53489 alt Carina Forsberg, senior utvecklingsingenjör, 08-553 80784.

Ansökan

Sök via vår hemsida: HR InLine/Jobbsök på Scania alt

senast den 31maj2018. Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och relevanta betyg/intyg.

Jobbid 20180411.

Välkommen med din ansökan!

 

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom