Utvecklingsingenjör kablagekomponenter

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Utvecklingen av elektrifierade och självkörande fordon är just nu inne i en intensiv fas med allt fler spännande tekniska lösningar. Detta innebär nya förutsättningar för alla komponenter i fordonets elsystem, inte minst kablagekomponenter. Gruppen Harness Component Design ansvarar för kablagekomponenter i Scanias lastbilar och bussar. Det innefattar alla delar som behövs för att bygga kablage såsom kablar, kontaktdon, terminaler, kabelskydd m.m. Vi är en sammansvetsad grupp män och kvinnor med stort engagemang för vårt uppdrag. Inom kort kommer en av våra medarbetare att vara tjänstledig tom maj 2019. Därför söker vi nu en ersättare till en visstidsanställning.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att utveckla kablagekomponenter i pågående utvecklingsprojekt på Scania. Du kommer även att arbeta med kravställning och kravbalansering både gentemot leverantörer samt internt inom Scania. Målet är att utveckla robusta och kvalitetssäkrade produkter. Eftersom våra komponenter används över hela fordonet kommer du få ett stort kontaktnät både inom Scania och internationellt. Till din hjälp har du erfarna kollegor och ett gott samarbete i organisation som gärna delar med sig av sina kunskaper. 

Din profil

Vi söker dig som gillar ny teknik och problemlösning. Du är van att arbeta i grupp, kommunicerar enkelt med andra och uppskattar internationella samarbeten. Du har god struktur i arbetet och sätter upp egna delmål för att driva arbetet framåt mot våra övergripande mål. Du är kundorienterad och vill förstå framtidens behov och utmaningar. Du talar och skriver obehindrat både på svenska och engelska. Vi tror att du är högskole- eller civilingenjör (elektro, maskin eller motsvarande), med intresse för teknik och produktutveckling eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. 

Vi erbjuder

Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Job Express.   

Ytterligare information

Låter det intressant? För mer information kontakta gärna Emma Skoglund, gruppchef, 08-553 50553.

   

Ansökan

Sök via www.scania.com/group/en/available-positions/ senast den 12e december. Ansökan ska innehålla personligt brev och CV. Urval kommer att ske löpande.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom