Utvecklingsingenjör Avgasbehandling

Till gruppen Flow Distribution and Urea Vaporization, som består av elva utvecklare med ansvar för ureaförångning och flödesfördelningen i avgasbehandlingen, söker vi en utvecklingsingenjör med ansvar för provning av ureaförångning. Gillar du en laborativ miljö i utvecklingens framkant samt tycker att analys är motiverande är detta rätt jobb för dig.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer i ett nära samarbete med konstruktörer, beräkningsingenjörer och kollegor på gruppen utveckla framtidens efterbehandling som ska uppfylla allt tuffare emissionslagstiftning.

I arbetsuppgifterna ingår planering, genomförande och rapportering av utvecklande och verifierande ureaförångningsprov i motorprovcell samt på fordon. Det är ett varierande jobb där vissa dagar består av komplexa analyser och ingenjörsmässiga bedömningar av resultat till andra dagar som består av praktiskt arbete i provcell eller förberedelse av fordon inför prov.

Arbetet innebär att du aktivt tillsammans med tvärfunktioner driver de framtida koncepten utifrån dina provresultat, vilket kommer innehålla intressanta samband och avvägningar mellan Scanias produktegenskaper.

Vidare innebär tjänsten utveckling av analysmetoder för driftdata samt uppbyggnad av en systemförståelse för driftfall och felkoder kopplade till avgasbehandlingen.

Din profil

Vi söker en teknikintresserad civilingenjör eller teknisk doktor. Du gillar omväxlingen mellan praktiska prov och analys. Erfarenhet av driftdata- och felkodsanalys i något eller några analysverktyg är meriterande.

Du kommunicerar flytande i såväl tal som skrift på svenska och engelska. Kunskaper i tyska språket är meriterande.

Som person är du kreativ, analytisk, strukturerad och ansvarskännande. Du trivs i en dynamisk arbetsmiljö och har lätt för att samarbeta.

Scania erbjuder

Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Jobexpress.

För mer information

Kontakta gärna Peter Johansson, gruppchef, 08-553 839 41,

Ansökan

Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och relevanta betyg/intyg.

Gör din ansökan via http://www.scania.com/group/en/available-positions/ för att vi ska få korrekta uppgifter. I de fall det uppstår problem med att registrera din ansökan på scania.com så kan du maila din ansökan till kandidatbokning@scania.com

OBS! Ange Scanias

Job Id 20176384

i ämnesraden. Bifoga ditt CV, personligt brev samt relevanta betygskopior (endast i word eller pdf-fomat). Vi behöver också ditt fullständiga namn, adress, e-post och mobilnummer för att kunna registrera din ansökan. Ofullständiga mailansökningar kommer vi ej kunna hantera.

 

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.