Utvecklare / Konstruktör - Till ett snabbväxande säkerhetsbolag

I rollen som Utvecklare / Konstruktör hos Skyddsrumsgrossisten arbetar du med att utveckla nya tekniska lösningar till våra slutanvändare. Skyddsrumsgrossisten är en liten organisation som arbetar med nära dialog och lär av varandra. Du är företagets tekniska specialist och har kontakten med myndigheter som FOI och MSB. Du ansvarar för att rita och ta fram tillverkningsunderlag för godkännande till kund och myndigheter. Du ansvarar även för dokumentation och administration av vårt affärssystem.

Målet för vårt företag är att du med din teoretiska tekniska kunskap tar ett nytt angreppsätt och utvecklar produkter som leder till ökad konkurrenskraft. Vi ser också att du är vårt bollplank internt och leder den tekniska utvecklingen i vårt företag.
 

Vi söker dig som har minst en treårig ingenjörsexamen och gärna är nyutexaminerad. Det är viktigt att du kan rita 3D och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med affärssystemet Microsoft Dynamics, NAV eller motsvarande. Vi ser även att du har körkort B och behärskar Office-paketet. Som person är du nyfiken, prestigelös och lite av en flexibel generalist. Vi ser även att du är strukturerad och noggrann.
 

Vi erbjuder ett arbete med stora utvecklingsmöjligheter för dig som är beredd att ta stort eget ansvar och fatta egna beslut. Du kommer ha stort inflytande och ingå i ledningsgruppen.

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev, via www.mercuriurval.se (ref.nr. SE-13590) snarast möjligt då urval sker löpande. Har du ytterligare frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Diego, delägare, på tel. 0769 47 63 14. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Caroline Kock, tel 0705 11 03 90 alt. caroline.kock@mercuriurval.com eller Adam Bergström, tel 0709 28 29 87 alt. adam.bergstrom@mercuriurval.com på Mercuri Urval.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom