Uppdragsledare Systemutveckling

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Är du redo för ett varierande arbete med högt tempo? Vi söker dig som är intresserad av ledarskap, gillar utmaningar, problemlösning och värdesätter hög kvalitet.

Gruppen Product Engineering har till uppgift att driva arbetet med att förbättra produktkvaliteten på Scanias elsystem.

Vi ansvarar för hårdvaran som är relaterade till elsystemet, såsom Kamera, Radar, Infotainment, ICL, Bromssystem, Koordinator, Sensorer etc.

Våra uppdrag bygger i huvudsak på avvikelser som upptäckts hos slutkund och vår utmaning är att på kortast möjliga tid vid sidan av rullande projekt införa rätt åtgärder för både produktion och eftermarknad.

I uppdragen får du chansen att utveckla din ledarskapsförmåga och bygga upp ett brett kontaktnät inom R&D, inköp, produktion och eftermarknad.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer huvudsakligen att agera projektledare med uppgift att leda, coacha och motivera ett tvärfunktionellt team. Du kommer att vara drivningsansvarig från förstudie till införande, vilket innebär att du ställer krav, begär resurser från linjen, prioriterar och koordinerar aktiviteter samt ser till att nödvändiga beslut tas.

Din profil

Vi söker dig som har teknisk högskoleutbildning eller motsvarande, har erfarenhet av projektarbete samt en positiv och driven attityd. Du gillar problemlösning och har ett helhets perspektiv Du bör ha några års arbetslivserfarenhet inom produktutveckling, inköp, produktion eller annat relevant område.

Som person är du kvalitetsmedveten, drivande, strukturerad och kreativ. Du besitter goda ledaregenskaper och har lätt för att tillsammans med andra, men också självständigt, driva ärenden framåt mot ett givet mål.

Du ska även kunna uttrycka dig obehindrat på både svenska och engelska, i tal och skrift.

Tidigare erfarenhet från projektledning eller ledarskap är meriterande, liksom kunskap omsystemutveckling/styrsystem.

För ytterligare information

Kontakta Anders Holmström, Head of Product Engineering HW, tel. 08-553 80767 eller 070-678 92 52 92                  

 

Ansökan

Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.

 

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom