Uppdragsledare Quick Team motor

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Ser du utmaningar i tuffa situationer och vill utveckla dina ledaregenskaper?

Engine Quick Team, NMKQ är ansvariga för att tvärfunktionellt arbeta med kvalitetsavvikelser som upptäckts hos slutkund eller i vår egen produktion. Utmaningen är att på kortast möjliga tid införa rätt åtgärder för både produktion och eftermarknad där du som uppdragsledare står i mitten och driver arbetet framåt. Vi har hela motorn som arbetsområde, vilket ger omväxlande arbetsuppgifter och möjlighet att lära och se helheten.

I din vardag kommer du ansvara för både mindre komplexa avvikelser men även motsatsen med både produktions och leveransstopp som möjlig konsekvens. Mindre komplexa ärenden löser du oftast själv medan komplexa ärenden kan kräva en fullständig grundorsaksanalys (RCA) där du står i mitten och leder arbetet tillsammans med kringfunktioner.

Målsättningen är att hitta motåtgärder (STA) inom 24h och långsiktig lösning (LTA) inom 10 dagar. Som stöd har du en grupp av kollegor med mångårig erfarenhet och olika kompetenser.  

Du kommer ha ett brett kontaktnät mot bland annat produktion, design och inköp samt dagliga kontakter med vår systerorganisation i Sao Paolo, Brasilien.

Din profil

Som medlem i Quick Team motor är det viktigt att ha både internkunder och slutkunder i fokus. Som person är du driven, kvalitetsmedveten, ansvarstagande och tycker om att stå i mitten. Du är med fördel strukturerad, analytisk och lösningsorienterad. Du motiveras av att engagera andra människor, har förmåga att bygga relationer och ett brett nätverk. Du har en ingenjörsexamen eller motsvarande och minst ett par års yrkeserfarenhet inom Scania. Då arbetet innebär internationella kontakter samt då all dokumentation i Fras är på Engelska behöver du behärska Engelska i såväl tal som skrift.

Mer information

För mer information om tjänsten, kontakta Fredrik Hansson Gruppchef Quick Team motor +46855353324.

Scania erbjuder

Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. För dig som bor i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Jobexpress.

Din ansökan

Din ansökan ska innehålla cv, personligt brev samt relevanta betyg/intyg.

Sök via vår hemsida:

senast den 31/5 2018. Jobb id: 20180135.

 

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom