Uppdragsledare/Konstruktör El & Automation/Project Manager/Designer El & Automation

Till avdelning Investeringar söker vi en utvecklingsinriktad och teknikintresserad uppdragsledare och konstruktör som gillar att driva uppdrag inom El- och automationsområdet. Placeringsort Borlänge.

 

Om tjänsten

Du kommer att arbeta som uppdragsledare och konstruktör med uppdrag inom teknikområdet el, automation och drivsystem i våra produktionsanläggningar på avdelningen Investeringar.

Du kommer att ingå i en grupp av ingenjörer som i nära samarbete med produktion och underhåll, utvecklar och förbättrar våra befintliga som nya produktionsanläggningar. Uppdragen omfattar förstudier, projektering, konstruktion, genomförande, drifttagning och dokumentation

 

Dina kvalifikationer

Du har en gedigen erfarenhet av el/automation/drivsystemprojekt som uppdragsledare och som konstruktör inom industrin. Vi tror att du i grunden är en ingenjör på högskolenivå med erfarenhet av projektledning, dimensionering, design, projektering, kravställning och upphandling inom processindustri.

God kännedom om automation- och drivsystem är en förutsättning för denna tjänst och vi ser gärna att du har vana att jobba i CAD- och ritningsmiljö.

I rollen ser vi en ansvarsfull, initiativrik och samarbetsvillig person med förmåga att skapa resultat. Viktigt för denna tjänst är också att du är strukturerad och lyhörd. En av dina drivkrafter är att bygga relationer och förtroende.

Vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Du har nu siktet inställt på ett ansvarsfullt och omväxlande arbete som uppdragsledare inom processindustrin.

 

Vi erbjuder

Ett ansvarsfullt arbete med goda möjligheter till såväl personliga- som yrkesmässig utveckling. Du kommer att arbeta med omväxlande arbetsuppgifter i ett arbetslag med bra gemenskap.


Vid frågor om tjänsten kontakta gärna

Björn Lindström, Chef avsnitt El & Automation, tfn 0243-711 43

Facklig information lämnas av Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.

Använd web-läsare MS Internet Explorer 9, 10, 11 eller senaste versionen av Mozilla Firefox samt aktivera Silverlight. Om du har rätt browser och det ändå inte fungerar - Avinstallera Silverlight och installera det igen när du får uppmaningen i ansökningsformuläret. Klicka här för att läsa mer om Silverlight.

Om du trots detta inte kan ansöka via ansökningsformuläret – Skicka felmeddelandet du får samt CV och personligt brev till felmeddelande. Kom ihåg att ange vilken tjänst felmeddelandet gäller.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.