Underhållstekniker Mekaniker Axelmontering

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag med ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt produktions- och fastighetsunderhåll. Vi har specialkompetens inom bland annat automation, styr och regler, el, och VVS. Vi är ett helägt dotterbolag till Scania CV AB och ett av de största tekniskt produktionsstödjande företagen i landet med ca 1000 anställda och med en omsättning på ca 1,6 miljard kronor (2017).

Vi söker underhållstekniker med inriktning mekanik till produktionsunderhåll i Södertälje. Vi satsar på ständig utveckling och utbildning av våra medarbetare, och erbjuder ett omväxlande arbete i en dynamisk organisation.

Arbetsuppgifter

Som underhållstekniker utför du förebyggande och avhjälpande underhåll på produktionsmaskiner och transportutrustningar. I arbetet ingår felsökning av hydraulik- och pneumatiksystem, lagerbyten samt mekaniska reparationer, ombyggnationer, konstruktionsändringar samt tillståndskontroller.

Din profil

Vi söker dig som har en teknisk utbildning samt erfarenhet av mekaniskt underhållsarbete. Som underhållstekniker arbetar du mycket nära kunden och måste därför vara både serviceinriktad och positiv. Du brinner för teknik och ser problemlösning som en utmaning, där det är naturligt att utreda grundorsaken till varför problem uppstår och motverka att det återkommer. Samtidigt som du är flexibel har du en god känsla för ordning och reda. Du har inga problem att arbeta både självständigt och i grupp.

Du har B-körkort och kan arbeta skift.

Plats: Södertälje.

Anställningstyp: Heltid, tillsvidare.

Vill du veta mer, kontakta gärna:

Senad Papic, Underhållsledare, tfn: 08-553 516 91

Välkommen med din ansökan med bifogat personligt brev och CV senast 13 oktober.Inkomna ansökningar behandlas kontinuerligt under ansökningstiden.

 

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom