Underhållstekniker Mekaniker

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag med ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt produktions- och fastighetsunderhåll. Vi har specialkompetens inom bland annat automation, styr och regler, el, och VVS. Vi är ett helägt dotterbolag till Scania CV AB och ett av de största tekniskt produktionsstödjande företagen i landet med ca 1000 anställda och med en omsättning på ca 1,6 miljard kronor (2017).

Till Scania Industrial Maintenance i Södertälje söker vi nu en underhållstekniker med inriktning mekanik till produktionsunderhåll på Transmissionsbearbetningen. Vi satsar på ständig utveckling och utbildning av våra medarbetare, och erbjuder ett omväxlande arbete i en expansiv organisation.

Arbetsuppgifter

Som underhållstekniker utför du förebyggande och avhjälpande underhåll på produktionsmaskiner, härdugnar och transportutrustningar. I arbetet ingår felsökning av hydraulik- och pneumatiksystem, lagerbyten samt mekaniska reparationer, ombyggnationer, konstruktionsändringar samt tillståndskontroller.

Som underhållstekniker arbetar du mycket nära kunden och måste därför vara både serviceinriktad och ha en positiv attityd.

Din profil

Vi söker dig som har en teknisk utbildning samt flerårig erfarenhet av mekaniskt underhållsarbete.

Du bidrar med gott humör hög arbetsmoral och du trivs med ett högt tempo. Problemlösning ser du som en utmaning och du brinner för teknik. Samtidigt som du är flexibel har du en god känsla för ordning och reda. Du har inga problem att arbeta både självständigt och i grupp.

Du har B-körkort.

Skiftformer: 5- och 4-skift samt dagtid.

För ytterligare information kontakta

Tomas Öhgren, Underhållsledare, 08-553 831 02

Jonas Widlund, HR Business Partner tfn: 08-553 857 58

Plats: Södertälje

Anställningstyp: Heltid (skift)

Välkommen att ansöka med bifogat personligt brev och CV senast 31 augusti.

Inkomna ansökningar behandlas kontinuerligt under ansökningstiden.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom