Underhållstekniker, Mekanik till Produktionsunderhåll

Till Scania Industrial Maintenance i Södertälje söker vi nu en underhållstekniker med inriktning mekaniker till produktionsunderhåll på synk- och axelbearbetningen. Vi satsar på ständig utveckling och utbildning av våra medarbetare, och erbjuder ett omväxlande arbete i en expansiv organisation.

Arbetsuppgifter

Som underhållstekniker utför du förebyggande och avhjälpande underhåll på produktionsmaskiner och transportutrustningar. I arbetet ingår felsökning av hydraulik- och pneumatiksystem, lagerbyten samt mekaniska reparationer, ombyggnationer, konstruktionsändringar samt tillståndskontroller.

Som underhållstekniker arbetar du mycket nära kunden och måste därför vara både serviceinriktad och ha en positiv attityd.

Din profil

Vi söker dig som har en teknisk utbildning samt flerårig erfarenhet av mekaniskt underhållsarbete.

Du har B-körkort, skiftform dagtid.

Du bidrar med gott humör hög arbetsmoral och du trivs med ett högt tempo. Problemlösning ser du som en utmaning och brinner för teknik. Samtidigt som du är flexibel har du en god känsla för ordning och reda. Du har inga problem att arbeta både självständigt och i grupp.

För ytterligare information kontakta

Ari Hellberg, underhållsledare produktionsunderhåll, 070-081 04 73

Jonas Widlund, HR Business Partner, 08- 553 857 58

Plats: Södertälje

Anställningstyp: Heltid (Dagtid)

Ansök med bifogat personligt brev, betygskopior och CV senast 2017-06-29. Inkomna ansökningar behandlas kontinuerligt under ansökningstiden.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.