Underhållstekniker el/automation

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag med ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt produktions- och fastighetsunderhåll. Vi har specialkompetens inom bland annat automation, styr och regler, el, och VVS. Vi är ett helägt dotterbolag till Scania CV AB och ett av de största tekniskt produktionsstödjande företagen i landet med ca 1000 anställda och med en omsättning på ca 1,6 miljard kronor (2017).

Vi söker underhållstekniker med el- och automationsbakgrund till produktionsunderhåll QCN på Transmissionsbearbetningen i Södertälje. Vi satsar på ständig utveckling och utbildning av våra medarbetare, och erbjuder ett omväxlande arbete i en expansiv organisation.

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten som underhållstekniker inom el och automation innefattar att du utför bl.a. förebyggande och avhjälpande underhåll på NC- och PLC-styrda produktionsutrustningar. I dina arbetsuppgifter ingår felsökning, ombyggnationer, konstruktionsändringar samt tillståndskontroller. I dina arbetsuppgifter ingår att ansvara för uppdragets tekniska utförande och inom ramen för dina arbetsuppgifter rapportera avvikelser eller bristfälligheter i material eller arbeten. Uppdragen är omväxlande och varierande, ingen dag är den andra lik.

Vi erbjuder dig

Tjänsten som underhållstekniker är ett fritt och ansvarsfullt arbete. Här har du chansen att komma till ett väl inarbetat team som vet vad kvalitet och nöjda kunder betyder. Hos oss får du möjlighet att bli ännu bättre på det du är bra på, du får arbeta tillsammans med skickliga elektriker och samtidigt ha kul på jobbet.

Din profil

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet inom el/automation samt erfarenhet av elektriskt underhåll från industrin. Kunskaper inom PLC-system är ett krav.

Som underhållstekniker arbetar du mycket nära kunden och måste därför vara både serviceinriktad och positiv. Du ser problemlösning som en utmaning och brinner för teknik. Samtidigt som du är flexibel har du en god känsla för ordning och reda. Du har inga problem att arbeta både självständigt och i grupp. Vi lägger stor vikt vid dina personlig egenskaper.

Du har B-körkort och kan arbeta skift.

För ytterligare information kontakta         

Tomas Öhgren, Underhållsledare, tfn, 08-553 831 02

Thomas Johnson Underhållschef, tfn,08-553 804 00

Jonas Widlund, HR Business Partner, tfn: 08-553 857 58

Ansökan

Välkommen att ansöka med bifogat personligt brev och CV senast 31 augusti 2018.Inkomna ansökningar behandlas kontinuerligt under ansökningstiden.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom