Underhållsledare - Vattenfall Services

Vattenfall Services är ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av el- och energianläggningar. Vi utför även drift och underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion, genomför underhållsarbete åt industrikunder och erbjuder tjänster inom belysning, energieffektivisering och mätning. Våra drygt 1 600 medarbetare finns på ett 90-tal orter i Sverige. Bland våra kunder finns nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag.

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Är du en serviceinriktad tekniker som söker en ny utmaning? Har du drivet och engagemanget att leda andra? Då kan det här vara jobbet för dig!

Din roll som underhållsledare
Vi erbjuder ett spännande och ansvarsfullt arbete som underhållsledare för felavhjälpning, projekt och underhåll inom spänningsintervallet 0,4-20 kV. Arbetet innebär att du planerar för genomförande av underhållsarbeten och/eller mindre projekt. Du leder medarbetare och underentreprenörer och ansvarar för uppdraget från start till mål så att resultat levereras enligt överenskommelse och avtal. Uppdragen kan variera från någon timme till flera månader.

Som underhållsledare kommer du bland annat att arbeta med:

  • Tidsplanering, uppskattning av tidsåtgång för olika arbeten
  • Resursplanering
  • Samordning av egna tekniker och entreprenörer
  • Avbrottsplanering
  • Inköpsfrågor, både tjänster och material
  • Rapportering, före, under och efter avslutat arbete
  • Ekonomisk uppföljning
  • Kalkylering av arbeten vid anbudsförfrågningar av mindre projekt och entreprenader.

Dina kvalifikationer som underhållsledare
Du har i grunden el-utbildning på gymnasienivå, eftergymnasial utbildning inom teknik, elkraft, eldistribution eller liknande kan vara meriterande. Vi ser gärna att du har arbetat som underhålls- och/eller projektledare inom energi- och entreprenadbranschen.

Du är en ansvarstagande ledare med stort engagemang. Det är viktigt att du har lätt för att ta initiativ och samarbeta med kollegor och kunder. Du motiveras av att erbjuda service och kvalitet, du agerar affärsmässigt med ett gott entreprenörskap och tar stort ansvar när det gäller kvalité och framdrift.

Din svenska är god i tal och skrift, du har god datorvana och B-körkort. Har du BE-körkort ser vi det som meriterande.

Vi vill att du i din roll aktivt bidrar till att vår arbetsmiljö ska förbli branschens bästa och säkraste. Säkerheten är alltid nummer ett inom Vattenfall Services.

Mer information
Placeringsort är Kalix. Vi tillämpar inledande provanställning och inför anställning görs drogtest, läkarundersökning och säkerhetsprövning.

Frågor
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryterande chef Peter Sehlstedt tfn 070-269 06 64. Frågor om rekryteringsprocessen besvaras av rekryterare Ulrica Larsson tfn 072-451 08 02.

Fackliga representanter

Marie Gelin Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO,
Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist Ledarna.
Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan bestående av CV och personligt brev senast den 2 april 2018.

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom