Underhållsledare inom Produktionsunderhåll Transmission

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag med ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt produktions- och fastighetsunderhåll. Vi har specialkompetens inom bland annat automation, styr och regler, el, och VVS. Vi är ett helägt dotterbolag till Scania CV AB och ett av de största tekniskt produktionsstödjande företagen i landet med ca 1000 anställda och med en omsättning på ca 1,6 miljard kronor (2017).

Arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för en grupp underhållstekniker som jobbar skift och dagtid inom produktionsunderhåll på Transmission Manufacturing.

Dina arbetsuppgifter är både strategiska och operativa. Du kommer att säkra arbetssätt, tydliggöra roller, organisera, personalplanera och ha leverantörskontakter. Uppföljning av den egna verksamheten är framträdande.

Stort fokus i det dagliga arbetet ligger på goda och strukturerade kontakter med den produktionsavdelning din verksamhet samarbetar med.

Du är en viktig del i vår ledningsgrupp inom produktionsunderhåll på Transmission och verkar för att hela organisationen svarar upp mot ställda krav och förväntningar. Förbättringsprojekt och samarbete med övriga organisationer inom Scania Industrial Maintenance är en naturlig del av tjänsten. 

Du har:

 • Minst 3-årig gymnasieutbildning gärna högskoleutbildning.
 • Ett antal års arbetslivserfarenhet i ledande befattning ifrån liknande verksamhet.
 • Kunskaper/erfarenhet av produktions- och/eller underhållsarbete.
 • Kunskaper och förståelse av SPS och TPM meriterande.
 • Kunskaper i engelska i tal och skrift.
 • Din profil

  Du är en öppen, nyfiken och positiv person som har lätt för att samarbeta och upplever uttrycket ”inget är omöjligt” som positivt.

  Du är förtroendeingivande och har en naturlig pondus och diplomati och du vet vikten av att kommunicera på rätt sätt och kan förhandla samt fatta obekväma beslut. En förutsättning för framgång i arbetet är förmågan att skapa och bibehålla goda relationer inom egna organisationen med det produktionsavsnitt du samarbetar med.

  Vi värdesätter erfarenhet av arbetsledning, personalansvar och maskinkunskap och ett redan stort kontaktnät inom Scania ses också som en stor fördel.

  Vill du veta mer, kontakta gärna:

  Thomas Johnson, Underhållschef  tfn: 08-553 804 00

  Jonas Widlund, HR Business Partner, tfn: 08-553 85758

  Plats: Södertälje

  Anställningstyp: Heltid

  Välkommen med din ansökan med bifogat personligt brev och CV senast 31 augusti 2018.

  Inkomna ansökningar behandlas kontinuerligt under ansökningstiden.

  Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

  Aktuellt inom