Underhållsingenjör mekanik Högdalen

Vi söker en Underhållsingenjör, mekanik, till vårt team kring förebyggande underhåll på Högdalenverkets avfallsförbränningsanläggning. Du ansvarar för en anläggningsdel med planering, beredning, genomförande, uppföljning och analys av underhållsinsatser. Du ansvarar även för budget och uppföljning av ekonomin för anläggningsdelen. Du får även det övergripande ansvaret för att utveckla och samordna verksamhetens behov inom underhåll, och kommer bland annat vidareutveckla processer, hantera uppföljning och analys.

Arbetsledarberedskap kan förekomma i tjänsten. Då vi har full drift på våra anläggningar året runt, har vi högra krav på att vi alla planerar våra underhållsinsatser i detalj och utför dessa under en mycket begränsad tidsperiod.
 

Vi erbjuder dig

Hos oss får du möjligheten att arbeta med utmanade arbetsuppgifter på en av Sveriges största anläggningar för avfallsförbränning. Du blir en del av ett team som består av erfarna och engagerade kollegor i en miljö med högt i tak och korta beslutsvägar. Nu står vi inför en spännande framtid med stora utmaningar och investeringar de kommande åren. Verksamheten utvecklas ständigt och det betyder att du, i din roll, får möjligheten att inte bara påverka din egen, utan hela gruppens utveckling.
 

Dina kvalifikationer

Du har gått en ingenjörsutbildning, och har minst tre års arbetslivserfarenhet inom mekaniskt underhåll-/ planering / arbetsledning . Din svenska är flytande muntligen och skriftligen, och du behärskar engelska muntligen och skriftligen. Du har ett svenskt B-körkort.

Det är dessutom bra om du har arbetat med drift-/underhållsfrågor eller projektledning inom kraftvärmeproduktion eller större processanläggning. Om du har kunskap om arbete med databaserade underhållssystem är det meriterande.

För att trivas i rollen, är det viktigt att du drivs av nya utmaningar som kräver både helhetssyn och kreativitet. Dessutom behöver du vara ansvarstagande, bra på att samarbeta och ha en analytisk förmåga
 

Intresserad?

Välkommen med din ansökan tillsammans med CV via vårt online-rekryteringssystem. Sista ansökningsdag är den 11 maj. För mer information om tjänsten, kontakta Göran Eidensten, Chef Förebyggande Underhåll mekanik, 070 6935204 goran.eidensten@stockholmexergi.se.

För kontakt med de fackliga representanterna ring Stockholm Exergis växel på 020-31 31 51:

Akademikerna: Mohammed Al-Kaisi

Unionen: Magnus Gårdenberg

Ledarna: Mehrdad Keshtkar

SEKO: Jan Persson

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom