Underhållsingenjör Mekanik

Vi söker en underhållsingenjör mekanik med ansvar för gemensamma system till vårt koleldade kraftvärmeverk KVV6 i centrala Stockholm. Som underhållsingenjör ansvarar du för planering, genomförande, uppföljning och analys av underhållsinsatser både m.a.p. teknik och ekonomi. Övriga uppgifter som ingår i tjänsten är samordning med driften, deltagande i förbättringsarbeten och samordning av entreprenörer vid revisionsarbeten.


Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig intressanta och mångsidiga arbetsuppgifter inom teknik och underhåll samt möjligheten att utvecklas i en miljöinriktad och dynamisk organisation. Du kommer att arbeta på ett företag som strävar efter att vara föregångare i branschen och du blir en del av ett team som består av erfarna och engagerade kollegor i en miljö med högt i tak och korta beslutsvägar.


Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleingenjörsutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mekanik/energi. Har du mångårig dokumenterad erfarenhet från kraftvärmeproduktion eller större processanläggning är det meriterande. Du har kunskap om arbetsledning och arbete med databaserade underhållssystem. Förutom svenska behärskar du även engelska i tal och skrift. Du har goda datorkunskaper samt B-körkort som är ett krav. För att trivas i rollen är det viktigt att du drivs av nya utmaningar som kräver både helhetssyn och kreativitet. Dessutom behöver du vara ansvarstagande, strukturerad och bra på att samarbeta och kommunicera.


Intresserad?

Välkommen med din ansökan via vårt online-rekryteringssystem senast den 14 oktober 2018, intervjuer kommer att ske löpande.

För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta Blockchef KVV6 Anna Öhrström via Stockholm Exergi växel 020-31 31 51 eller e-post: anna.ohrstrom@stockholmexergi.se.

Du når våra fackliga företrädare via Stockholm Exergi växel 020-31 31 51. De är, Unionen: Magnus Gårdenberg, SEKO: Jan Persson, Akademikerna/Sveriges Ingenjörer: Anders Marklund

Stockholm Exergi har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom