Underhållsingenjör mekanik

Vi söker en underhållsingenjör mekanik till vårt nya kraftvärmeverk KVV8 i centrala Stockholm.
Som underhållsingenjör ansvarar du för planering, beredning, genomförande, uppföljning och analys av underhållsinsatser. Övriga uppgifter som ingår i tjänsten är samordning med driften, deltagande i förbättrings-/utvecklingsarbeten och samordning med underentreprenörer vid revisionsarbete.

Beredskap kan förekomma.


Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig intressanta och mångsidiga arbetsuppgifter inom teknik och underhåll samt möjligheten att utvecklas i en miljöinriktad och snabbväxande organisation.

Du kommer att arbeta på ett företag som strävar efter att vara föregångare i branschen och du blir en del av ett team som består av erfarna och engagerade kollegor i en miljö med högt i tak och korta beslutsvägar.


Dina kvalifikation

Vi söker dig som har en gymnasie- eller högskoleingenjörsutbildning med inriktning mekanik/energi. Har du mångårig dokumenterad erfarenhet från kraftvärmeproduktion eller större processanläggning är det meriterande.Du har kunskap om arbetsledning och arbete med databaserade underhållssystem.

Förutom svenska behärskar du även engelska i tal och skrift.
Du har goda datorkunskaper samt B-körkort är ett krav.
För att trivas i rollen, är det viktigt att du drivs av nya utmaningar som kräver både helhetssyn och kreativitet. Dessutom behöver du vara ansvarstagande, bra på att samarbeta och ha en analytisk förmåga.


Intresserad?

Vänligen skicka din ansökan via vårt online-rekryteringssystem senast den 6 maj 2018.
Mer information kan ges av Anders Eliason. Tel: 073-0854064 eller e-post: anders.eliason@stockholmexergi.se. 

Du når våra fackliga representanter via Stockholm Exergis växel på 08-671 70 00. De är Hamid Koochaky (Ledarna), Magnus Gårdenberg (Unionen), Jan Persson (SEKO) och Anders Marklund (Akademikerna/Sveriges Ingenjörer).

Stockholm Exergi har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom